Campinggæsterne på Ringsted Festival får nu deres helt egen campingbrugs. Det er Dagli’ Brugsen Høm som flytter butikken til festivalen!

Campingbrugsen får et bredt udvalg af både madvarer, drikkelse og personlig hygiejne. Campingbrugsen er åben mellem kl. 09.00-20.00 og kl. 01.00-03.00 hver dag.

Derudover vil du hver morgen kunne købe en morgenkomplet i brugsen. Du kan allerede forudbestille morgenkompletten, så du er sikker på, at de har en klar til dig hver morgen. Morgenkompletten afhentes i campingbrugsen torsdag, fredag og lørdag mellem kl. 9.00 – 11.00.

Alle med et campingarmbånd til enten LuxCamp, Kompagniet eller TipiCamp kan komme ind til campingbrugsen på Kompagniet.

Morgenkomplet
Morgenkomplettet kan du som sagt både købe på pladsen eller forudbestille. I morgenkompletten får man to stykker morgenbrød – et lyst og et groft. Hertil får man to stykker ost, marmelade, smøreost og nutella.

Du får også en skyr med mysli og frugt. Derudover er der friskbrygget kaffe fra Peter Larsen. Med til morgenkompletten får du tallerken og bestik, så du kan nyde den på græsset i solskinnet eller tage den med tilbage til dit telt.

Du kan bestille din morgenkomplet samme sted som du køber din festivalbillet. Køb det her.

I campingbrugsen er der også et bredt udvalg af drikkevarer. Du kan købe øl, specialøl og et udvalg af sodavand. Der er kakao og morgenbitter til de tømmermændsramte morgener, energidrik til at komme op i gear og slush ice til når gæsterne trænger til en kølig forfriskning.

Der er selvfølgelig også masser af alkohol! I campingbrugsen er der shotsrør, cider og kold rosé. Der er vodka, rom og gin – og selvfølglig isterninger i massevis.

Mad

I campingbrugsen kan du også købe morgenbrød og wienerbrød uden at købe hele morgenkompletten. Derudover er der frisksmurte sandwich, fransk hotdog, rugbrød, hvedebrød og forskellig slags pålæg.

Du kan også købe frugt i campingbrugsen, og til den søde tand er der fire slags chips, slik og forfriskende is.

Personlig hygiejne

I campingbrugsen vil der også være et udvalg af personlig hygiejne. Du kan blandt andet købe toiletpapir, tandbørster, tandbørster, kondomer og meget mere.

Foto: ABW