Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet fra den 18. juli til den 30. juli 2019.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Markbrand – Havemøllevej, Torpet, Ringsted

Kl. 13.20 fik politiet via alarm 112 melding om, at brandvæsnet var rykket ud til en markbrand. Politiet kørte til stedet og vurderede i samråd med brandvæsnets indsatsleder, at der kunne være risiko for, at markbranden ville brede sig til fire ejendomme med beboelse. Politiet valgte derfor at iværksætte evakuering af ejendommene, ligesom Havemøllevej blev afspærret. Der var tale om en kraftig markbrand, hvorfra røgen steg nærmest lodret mod himlen, så den ikke var til gene for trafikken. Brandvæsnet fik kl. ca. 14.00 slukket markbranden, der kun ødelagde diverse afgrøder på marken. De evakuerede kunne vende retur til deres boliger. Branden var efter al sandsynlighed opstået på grund af en gnist fra en mejetærsker, som selv blev lettere beskadiget ved branden. To brandfolk måtte efterfølgende kontrolleres på skadestuen for eventuel røgforgiftning.

Færdselsuheld – Bragesvej / Huginsvej, Ringsted

Kl. 14.18 var en 60-årig mand fra Haslev kørt i en varebil ad Huginsvej mod nord frem til krydset ved Bragesvej, hvor han ville foretaget svingning til højre. Efter fremkørsel over vigelinjen stødte han sammen med en cyklist, der kørte på cykelstien mod vest, men i den sydlige side af vejen og dermed mod færdselsretningen på cykelstien. Cyklisten var en 44-årig mand fra Ringsted, som væltede ved sammenstødet og slog hovedet mod asfalten. Han blev bragt til skadestuen i Slagelse og indlagt til observation for hjernerystelse, idet han ikke havde anvendt cykelhjelm under kørslen. Begge parter kan således forvente at høre nærmere fra politiet i anledning af uheldet.

Mistænkeligt dødsfald – Schaldemosevej, Ringsted

Se udsendte pressemeddelelser om sagen. Den anholdte person vil blive fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Roskilde i dag.

Spirituskørsel / kørsel uden førerret mv. – bil beslaglagt – Langebjergvej, Haraldsted, Ringsted

Kl. 00.25 anholdt og sigtede politiet en 30-årig mand fra Ringsted for spirituskørsel i en personbil, som han i forvejen ikke var fører af, fordi han ikke havde nogen førerret. Ved anholdelsen fandt politiet ham i besiddelse af knap to gram amfetamin, og ved ransagning af bilen fandt politiet yderligere ni gram hash gemt under noget plastbeklædning. Han blev sigtet for de yderligere overtrædelser og løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol. Politiet gjorde ham ved løsladelsen bekendt med, at hans bil blev beslaglagt på grund af flere tidligere sager om kørsel uden førerret. Beslaglæggelsen ønskede han dog en dommer til at kigge nærmere på, hvorvidt politiet havde hjemmel til den disposition. Den 30-årige mand vil høre nærmere fra politiet, når blodprøven er blevet analyseret.

Færdselsuheld / spirituskørsel – Sorøvej / Bringstrupvej, Ringsted

Kl. 18.02 rykkede politiet ud til et færdselsuheld, idet to bilister var stødt sammen ved krydset Sorøvej – Bringstrupvej. Det viste sig, at der var tale om et materielt færdselsuheld, hvor ingen af parterne var kommet til skade. En ædru, 38-årig kvinde fra Ringsted var i en personbil kørt fra Bringstrupvej frem over vigelinjen ud på Sorøvej for at køre i vestlig retning, idet hun ville foretage opsamling af et tabt badedyr, som i sommervarmen var fløjet ud ad de åbne bilruder under kørslen ad Sorøvej i modsat retning lidt tidligere. Efter få meters kørsel på Sorøvej i vestlig retning blev hun ramt på sin venstre side af en bagfrakommende personbil ført af en 36-årig mand fra Fjenneslev. Da han var påvirket af spiritus, blev han kortvarigt anholdt og sigtet for spirituskørsel i personbilen. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Hastighedsovertrædelse – Vestmotorvejen mod øst – Ringsted

Kl. 21.30 blev en 55-årig mand fra Karlslunde sigtet for at køre med en gennemsnitshastighed på mindst 177 km/t over en strækning på ca. 2,5 km. Manden får en stor bøde, og der nedlægges påstand om betinget frakendelse af førerretten.

Elinstallationsbrand – Balstrupvej, Balstrup, Ringsted

Kl. 19.33 kørte politiet til en elinstallationsbrand i Balstrup, Ringsted. Branden betød en større kortslutning af strøm, og dermed var omkring 6500 borgere i Ringsted uden strøm. Politiet fulgte op på situationen og vejledte om, hvor man kunne søge information om strømafbrydelsen, og meldte ud senere på natten, at strømmen var retur til området. Politiet optog rapport om branden.

Mistænkelige personer i butik – Sct. Hans Gade, Ringsted

Tre mænd indfandt sig i en kosmetik- og helsebutik i Ringsted kl. 12.00, hvor de opførte sig mistænkeligt. Mændene holdt øje med personalet, og på et tidspunkt måtte personalet bortvise personerne, fordi den ene havde fundet vej til baglokalet, hvor han stod og pillede ved et pengeskab.
Mændene beskrives som:
A: Mand, 25-35 år, 190-195 cm, Kropsbygning: Spinkel, Iført: sort jakke
B: Mand, 55-65 år, 165-170 cm, Iført: Guld hat
C: Mand, 25-35 år, 165-170 cm, Kropsbygning: Kraftig, Iført: Rød bluse
Politiet hører gerne fra borgere, der har oplysninger om de tre mænd eller har set dem. Kontakt 1-1-4.

Indbrud i institution – Eksercerpladsen, Ringsted

Kl. 03.45 ringede en 51-årig kvinde fra Faxe til politiet, fordi hun havde overrasket en tyv i institutionen. Tyven havde stjålet kontanter fra en snackautomat og var i færd med at gennemrode anmelderens taske. Manden var formentlig kommet ind via hoveddøren og løb fra stedet, da den 51-årige kvinde fandt ham. Han beskrives som:
A: Mand, ca. 20 år, ca. 170 cm, almindelig af bygning, hvid, mørkeblond kort hår, mørk trøje og mørke bukser samt lyse kondisko. Medbragte en rygsæk med noget rødlig farve øverst ved lynlåsen.
Politiet hører gerne fra borgere, der har set manden eller har oplysninger til sagen.

Arbejdsulykke – Bragesvej, Ringsted

Politiet kørte kl. 22.02 ud til Bragesvej i Ringsted, hvor en medarbejder havde været uheldig med trucken. Den 25-årige kvinde fra Ringsted havde stået på en truck og ved et uheld sat den til at bakke. Det betød, at hun fik sit ben i klemme mellem trucken og et bord. Politiet optog rapport på stedet og underrettede Arbejdstilsynet.

Færdselsuheld med stjålet bil – Ringstedvej, Mørkøv, Holbæk

Politiet kørte kl. 20.32 ud til et færdselsuheld. En anmelder havde ringet til politiet, fordi føreren af en varebil havde forsøgt at stjæle effekter fra en adresse i Mørkøv, Holbæk, og anmelder havde selv fulgt efter bilen. Derfor havde varevognen påkørt en mur, og personerne i bilen var derefter løbet fra stedet. Bilen var efterlyst i politiets systemer. Politiet kørte ud til stedet og søgte efter de mistænkte med hunde, men det var ikke muligt at finde dem. De to personer i bilen beskrives som:
A: Mand, 25-35 år, 175-185 cm, Iført: Iført blåt eller mørkt arbejdstøj i stil med “Kansas” tøj, muligvis iført mørk hue.
B: Mand, 25-35 år, 175-185 cm, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: Kruset eller bølget korthårsfrisure, Iført: Blåt eller mørkt arbejdstøj.
Politiet hører gerne fra personer, der har oplysninger om de to mænd eller sagen.

Indbrud i perioden

Næstvedvej, Ringsted
Bjergbakken, Ringsted
Askevang, Gørslev, Ringsted