Men’s Club er et nyt slanke- og livsstilshold KUN for mænd. Holdet kører over 16 uger, hvor deltagerne træner sammen tre gange om ugen. Her er der plads til masser af sved på panden og hyggelig mande-snak. Interesserede kan komme til informationsmøde om holdet lørdag den 17. august kl. 12-13 eller tirsdag den 20. august kl. 18.30-19.30 i LifeClub, Vestervej 2, 4100 Ringsted.

Fællesskab er en vigtig del af Men’s Club-holdet. Foto: LifeClub

Men’s Club er – som navnet siger – fællesskab kun for mænd. Holdet er for mænd i deres bedste alder (for det er de jo altid). Alle er velkomne, uanset om målet er er komme i form, tabe en masse kilo, få mere energi og overskud i hverdagen eller spise og træne sig rask.

Det skal være sjovt at træne
”I Men’s Club vil vi skabe et træningsfællesskab, der først og fremmest gør det sjovt at træne, fortæller spinninginstruktør Martin Hansen, der underviser på holdet. For er det ikke sjovt, holder man ikke ved. Der vil være fokus på både konditions- og styrketræning. Der er ingen dansetrin, ingen koreografier med højre og venstre – bare god effektiv træning, der giver hurtige resultater.”

Holdet træner sammen tre gange om ugen i LifeClubs lokaler, og træningen er fordelt på 2 x spinning (WattBike) og 1 x styrketræning. Alle træninger foregår på lukkede hold, og man får grundig instruktion til det hele. Træningen bliver også suppleret med ugentlige vejninger og 3 individuelle samtaler med coach og kostvejleder Pernille Søgaard.

Ingen kalorie-tabeller
”Der er ingen tvivl om, at træning og motion gør en masse gode ting for kroppen, fortæller Pernille Søgaard. Men vil man virkelig rykke sig i forhold til vægttab, energi og måske endda livsstils-symptomer som forhøjet blodtryk og kolesterol, så spiller kosten en stor rolle. Vi kommer til at tale om sund kost, men der bliver ingen stramme kostplaner og ingen kalorie-tabeller. Vi er alle forskellige, og der findes ikke ”One-plan-fits-all”. Så en stor del af forløbet handler også om, hvad der skal til, for at deltagerne hver især kan nå derhen, hvor de vil – og meget af det vil være individuelt.”

Men’s Club-forløbet starter den 31. august og varer 16 uger frem til jul. Bag holdet står to erfarne ildsjæle: Spinninginstruktør og mastertrainer Martin Hansen samt coach og kostvejleder Pernille Søgaard, der også er fitness- og holdinstruktør. Pernille Søgaard står også bag Livsstilshold Ringsted og har mere end 7 års erfaring med livsstils- og slankehold.

Man kan læse mere på holdet på www.livsstilshold.dk.

Det skal være sjovt at træne på Men’s Club-holdet. Foto: LifeClub.
Del på sociale medier