Danmarks Radio har igen i år valgt at lægge deres MGP Workshops for Sjælland og Øerne på Ringsted Musik & Kulturskole. Så tirsdag den 19.9.19 er Ringsted vært for en MGP Workshop med 39 håbefulde sangskrivere.

De mange grupper og solister får her mulighed for at arbejde med deres musik, sammen med de tre officielle MGP-coaches, Anni Ringgård, Johs Nørrelykke og Søren Mikkelsen samt de 3 lokale coaches, Kasper Sandberg Larsen, Peter Storm Otto og Klaus Sandberg.

DR er meget begejstrede for lokaliteterne i Ringsted og det gode samarbejde der altid er omkring arrangementet. Med et produktionshold på 15 og en masse medrejsende forældre skal der nok blive livligt på Ringsted Musik og Kulturskole og man har da også været nødsaget til at omlægge en del af undervisning for at få plads til workshoppen.

Musikalsk legeplads

I år har DR modtaget mere end 800 sange, og ca. 50 af disse sange er inviteret med på én af årets MGP-workshops. Omkring 25 sange vil senere blive udvalgt til auditions i Aarhus og Ringsted, og her findes de 10 finalister, som skal deltage ved MGP 2020.

Magnus Banner, redaktør på MGP 2020, udtaler: ”MGP workshoppen er en musikalsk legeplads, hvor en større gruppe børn får mulighed for at arbejde med professionelle musikere under trygge og hyggelige forhold. Selvom der kun er plads til 10 finalister på scenen til februar, skulle de alle sammen gerne tage derfra med nye musikalske værktøjer og en følelse af at have været med i MGP.”

Del på sociale medier