Har du mulighed for det økonomisk, kan du være med til at udvikle dit lokale byliv ved at investere i lokale virksomheder. Så kan du selv være med til at påvirke, hvad der skal frem i din by.

Har du egentlig nogensinde overvejet at investere i lokale virksomheder og på den måde være med til at påvirke udviklingen af din by og de tiltag, services og produkter, der kommer frem?

Glæden ved at hjælpe andre
Det er altid en særlig glæde at kunne hjælpe andre frem mod deres mål og succes. Følelsen af stolthed og ansvar er ikke til at tage fejl af. Kan du forestille dig at føle et ejerskab over, at en bestemt virksomhed har fået succes, og at du samtidig er med til at udvikle dit byliv i en positiv retning?

Invester i lokale virksomheder. Pressefoto

Så kan det være, du skal begynde at investere i lokale virksomheder, der på den ene eller den anden måde har fanget din interesse. Det kan være, du har en bestemt interesse, hobby eller sag, du brænder for, som du gerne ser vokse sig større. Det kan være iværksættere, der har en genial idé, en lokal butik, der har brug for penge for at kunne blive større, eller noget helt tredje.

Har du ikke investeret før?
Hvis du ikke tidligere har investeret penge i noget, er der flere steder, hvor der er hjælp at hente. Og uanset dit køn, din baggrund og hvor gammel eller ung, du er, kan du begynde at investere.

Det nemlig hverken for tidligt eller for sent at lære, hvordan man investerer i aktier eller andet. Læs for eksempel Dr.dk’s artikel om 24-årige Emma Due Bitz, der har lært sig selv at investere for at udfordre sig selv og blive økonomisk uafhængig.

Kend din investeringsplatform
Når du investerer, er der flere ting, du skal være opmærksom på. Noget af det, du også skal tage stilling til, er hvilken investeringsplatform, du skal vælge at handle på. Der findes nemlig mange forskellige platforme til formålet, som hver har sine fordele og ulemper. Både udenlandske og danske platforme.

Læs for eksempel en anmeldelse af Nordnet, som er en investeringsplatform, der kom til Danmark i 2001. Samtidig er Nordnet den største online børsmægler i Norden, som 10 gange er blevet kåret som ‘Årets Børsmægler’ af Dansk Aktionærforening.

God fornøjelse med at investere og hjælpe dit lokale byliv på vej!

Del på sociale medier