Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet 2019/11/11 til 2019/11/19.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

 

Brandundersøgelse – Vibevej, Ringsted

Kl. 16.24 rykkede brandvæsnet og politiet ud til ildebrand i en lagerhal. Ilden havde fået fat i noget træbeklædning i gavlen, så der blev udviklet noget røg fra branden i en ellers tom lagerbygning. Branden blev slukket, og ingen personer var kommet til skade. Ved nærmere undersøgelse af brandstedet fandt politiet resterne af en autostol tæt på gavlens træbeklædning. Politiet formoder derfor, at nogen kan have sat ild i autostolen, og at branden i den kan have bredt sig til gavlbeklædningen. De nærmere omstændigheder skal nu undersøges nærmere af politiet.

 

Uheld med spiritus – Vestmotorvejen/Nordre Ringvej, Ringsted

Kl. 09.49 holdt en personbil for rødt lys i en venstresvingsbane i krydset ved Nordre Ringvej ved Vestmotorvejens afkørsel 36 – Ringsted N i vestlig retning. Bagfra kom en personbil, som blev ført af en 21-årig mand fra Svendborg. Førere overså at bilerne foran holdt stille og ramte bilen som holdt for rødt lys. Den holdende bil blev ført af en 43-årig mand fra Greve. Politiet kørte til stedet og konstaterede, at den 21-årige mand, som var årsag til uheldet, var påvirket af spiritus. Han blev derfor sigtet, anholdt og fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Ingen personer kom til skade ved uheldet. Politiet bestilte nødflytning af den ene bil, så vejen igen kunne åbnes. Når resultatet af blodprøven kommer, vil den 21-årige høre mere fra politiet i sagen.

Spiritus-/narkokørsel – Dagmarsgade, Ringsted

Kl. 23.30 anholdt og sigtede politiet en 40-årig mand fra Slagelse for kørsel i en personbil i både spiritus- og narkopåvirket tilstand. Han blev fik derfor udtaget blodprøver til nærmere undersøgelse for både alkohol og euforiserende stoffer. Når blodprøverne er blevet analyseret, kan han forvente at høre nærmere fra politiet.

Sammenstød – Vestmotorvejen, Ringsted

Kl. 15.00 skete et sammenstød på motorvejen, da bilerne bremsede ned på grund af tæt trafik. En 43-årig mand fra Ringsted, som kørte i en personbil slog i det samme sin solskærm ned på grund af skarpt lys. Han opdagede derfor ikke at de forankørende bremsede op, så han påkørte bilen foran, der blev ført af en 27-årig kvinde fra Glostrup. Politi og to ambulancer blev sendt til stedet, men ingen personer kom til skade ved uheldet. Begge biler endte i græsrabatten med mindre skader. Anden vognbane var spærret mens beredskabet arbejdede på stedet. Vejen var åben igen omkring kl..16.00.

Kanonslag i opgang – Prinsessevænget, Ringsted

Kl. 00.05 fik politiet et par anmeldelser om, at et kanonslag var blevet kastet ind i en opgang. Det var formentlig en knallertkører, som stod bag, og som nu var kørt fra stedet. Politiet kørte til området og fik oplysninger om, at hele tre knallerter med to på hver havde kørt rundt i byen, medens de kastede med kanonslag og affyrede fyrværkeriraketter. De var ifølge et vidne sidst set i Nørregade, men politiet fandt ikke nogen, der kunne mistænkes for at brug af enten ulovlig fyrværkeri eller have brugt fyrværkeri uden for den periode, hvor man lovligt kan anvende fyrværkeriraketter.

 

Indbrud i Perioden

Industriparken, Ringsted
Sct. Hansgade, Ringsted
Giesegårdsvej, Giesegård, Ringsted
Bragesvej, Ringsted