Venstre og Liberalt Oplysningsforbund (LOF) afholder tirsdag den 17. december et åbent arrangement med Tommy Ahlers fra kl. 19 – 21, hos ’’Ved Møllen’’, Dronningensgade 30 i Ringsted.

Tommy Ahlers er kendt som iværksætteren, investoren fra DRs program Løvens hule, men nu også som tidligere minister og nyvalgt folketingsmedlem for Venstre. Han vil fortælle om hvad kendetegner en iværksætter, som både inkluderer succes og fiasko. Tommy betegner sig selv som politisk iværksætter og vil bl.a. fortælle om springet fra iværksætteri til den politiske verden. Han kan bl.a. citeres for følgende motivation for at gå ind i politik

’’Mødet med det politiske maskinrum har været både krævende og lærerigt, men det har forvisset mig om noget centralt – at mine erfaringer med innovation, teknologi og iværksætteri kan gøre en forskel på et Christiansborg, hvor de færreste deler min baggrund eller praktiske tilgang til det at skabe noget nyt’’.

Arrangementet er gratis, men der er begrænsede pladser til arrangementet hvorfor tilmelding skal ske via LOF bookingsystem.

Del på sociale medier