Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet 2020/01/31 til 2020/02/11.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Færdselsuheld – Næstvedvej / Odinsvej, Ringsted

Kl. 14.20 rykkede ambulancepersonale og politiet ud til et færdselsuheld, idet en cyklist var blevet påkørt af en bilist. Det viste sig, at cyklisten var sluppet med diverse knubs og blev tilset af ambulancepersonalet. Bilisten var sluppet uskadt fra uheldet, der skete, da den 75-årige mandlige fører fra Ringsted kørte i sin personbil ad Odinsvej mod vest frem til krydset ved Næstvedvej, hvor han ville svinge til højre. I forbindelse med kørsel frem over vigelinjen påkørte han en cyklist, der kørte ad Næstvedvej mod nord. Cyklisten var en 15-årig pige fra Ringsted, hvis moder blev underrettet om uheldet og kom til stedet. Bilisten kan forvente at høre nærmere fra politiet i anledning af uheldet på grund af mistanke om overtrædelse af færdselslovens bestemmelser om vigepligt.

Tricktyveri – Schandorffsvej, Ringsted

Kl. 16.54 fik politiet en henvendelse fra en borger, der havde kontakt til en 76-årig kvinde fra Borup. Hun oplyste, at hun kl. ca. 16.10 var blevet udsat for et tricktyveri, efter at hun havde været i banken for at hæve nogle kontanter. Den 76-årige var blevet kontaktet af to fremmede mænd, der talte gebrokkent dansk. De spurgte om vej til sygehuset og fik lavet så meget forvirring, at de ubemærket kunne stjæle kvindens pung, uden at hun opdagede det. Først lidt senere opdagede hun tyveriet af pungen, der indeholdt bl.a. kontanter og et dankort. De to fremmede mænd blev beskrevet som: A: Mand, Østeuropæisk af udseende, 30-40 år, 180 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hårlængde: Kort, Talte: Dansk med accent, Iført: mørkt tøj; og B: Mand, Østeuropæisk af udseende, 30-40 år, 180 cm, Kropsbygning: Kraftig, Talte: Dansk med accent, Iført: Muligvis tophue og mørkt tøj. Politiet kørte til området dels for afhøring af offeret, dels eftersøgning af de to mistænkte, som dog ikke blev fundet.

Politiet i Ringsted hører gerne fra personer, der har bemærket de to mænd i området. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Butikstyv – Huginsvej, Ringsted

Kl. 12.58 tilbageholdt personalet i Fakta en 14-årig dreng, som havde stjålet en pose Pingvin Blanding og en energidrik af mrk. Monster. Politiet kom frem til stedet, hvor de underrettede drengens mor om sagen. Drengen blev kørt hjem, hvor han blev afhørt under overværelse af sin mor. Butikken havde fået varerne tilbage og derfor ikke havde et erstatningskrav. Den 14-årige kunne ikke sigtes for tyveriet, da han er under den kriminelle lavalder. De sociale myndigheder vil blive orienteret om sagen.

Indbrudstyve overrasket – Kildeagervej, Benløse, Ringsted

Kl. 11.50 anmeldte en husejer, at hans voksne datter omkring kl. 11.30 var hjemme, da det bankede på døren. Udenfor stod to fremmede mænd, som hun ikke havde lyst til at åbne for. Der blev efterfølgende rusket i bryggersdøren, og datteren hørte herefter en puslen fra bryggerset. Hun kiggede ud af vinduet, og så nu de to mænd, som var ved at opbryde bryggersvinduet, så hun råbte højt af mændene. De to indbrudstyve stak herefter af fra stedet.

De to mænd beskrives som:

A: mand, 20 – 25 år, ca. 180 cm høj, almindelig af bygning, kort mellemblond tjavset hår, lys i huden, iført sort fleecejakke med røde markeringer ved lynlåse på 2 brystlommer på jakke, blå cowboybukser.

B mand, 20 -25 år,ca. 180 cm høj, almindelig af bygning, hvid i huden, tjavset mellemblond hår, iført sort fleecejakke og blå cowboybukser.

Vidner, som har set de beskrevne mænd i området omkring Kildeagervej i Benløse ved 11.30 tiden, og som kan komme med oplysninger om mændene eller evt. et køretøj, bedes kontakte politiet på tlf. 114.

Borgere, som oplever indbrud i øjeblikket, skal straks ringe 112, så politiet har mulighed for at rykke hurtigt ud og evt. pågribe indbrudstyvene.

Brand var bare røg – Ringstedgade, Roskilde

Kl. 01.02 kom et alarmopkald om brand i butikken ved en tankstation. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor det viste sig, at der ikke var ild, men kun røgudvikling fra en rist i gulvet nær en køler. Det viste sig, at røglugten kom fra en ledning til en kølemontre, så der var ingen opgave for brand- og politifolk.

Indbrud i Perioden

Signalet, Ringsted
Klosteralleen, Ringsted
Kildeagervej, Benløse, Ringsted
Søndre Parkvej, Ringsted

Del på sociale medier