Kom og syng med ved Vigersted og Kværkeby sognes populære sangcafé i forsamlingshuset i Vigersted.

Når man synger udløser kroppen endorfiner og man bliver glad. Fællessang er en meget gammel tradition, som styrker fællesskabet og som aldrig dør ud. Musikken og sangenes smukke poesi går lige i hjertet – de glæder sig over naturens skønhed, årstiderne, vores smukke land, livet og kærligheden.

Der er mulighed for at vælge lige netop den sang eller salme, som du har lyst til at synge fra Højskolesangbogen, Kirkesangbogen eller Salmebogen.

Kirkernes organist Mia Engsager akkompagnerer sangene på klaveret og efter en times sang serverer menighedsrådet gratis frokost, kaffe og te. Så kom og vær med til en hyggelig formiddag i fællessangens og fællesskabets tegn.

Tid: Tirsdage d. 25. februar, d.31. marts og d. 28. april kl. 10.30-12.15.

Del på sociale medier