Kom og vær med til at gøre noget godt for både dig selv og for miljøet. Sammen udforsker I opskrifter på eksempelvis body scrub, ansigtsmasker, hårkur og badesalt på Ringsted Biblioteks bæredygtige skønhedsworkshop.

Pressefoto: Ringsted Bibliotek

Hjemmelavede hudprodukter.
Kaffegrums, honning, agurker, A38 og æbler er alt sammen noget de fleste af os har hjemme i køkkenet. Alle ingredienserne er samtidig fantastiske at anvende i hjemmelavede og naturlige hudplejeprodukter.

Alle opskrifterne er baseret på ingredienser, du har inden for rækkevidde, og som ikke koster en bondegård. Derudover har du mulighed for at lære at hækle dine egne smukke og bæredygtige vatrondeller, som kan vaskes og genbruges gang på gang. Vatrondellerne er også superfine som venindegaver eller måske endda som gaven til mors dag. Der findes mange gode og bæredygtige alternativer til skønhedsprodukter, så det er bare om at gå på jagt og finde dem, der passer til dig og dine behov.

Tilmelding og billetter.
Skønhedsworkshoppen afholdes på Ringsted Bibliotek i børnebiblioteket torsdag den 19. marts kl. 16.00-17.30. Arrangementet er for børn og unge fra 11 år. Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding via ringstedbib.dk.

Vær med til en bæredygtig skønhedsworkshop på Ringsted Bibliotek med fokus på bæredygtige og hjemmelavede hudprodukter. For børn og unge fra 11 år. Det er torsdag den 19. marts kl. 16.