Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet 2020/03/16 til 2020/03/24.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Foto: ABW

Brand i pillefyr – Slettebjergvej, Tåstrup, Jystrup Midtsj. -Ringsted

kl. 21.26 opstod brand i et pillefyr ved en mindre landejendom på Slettebjergvej. Politiet kørte til stedet, hvor brandvæsnet var fremme og havde slukket branden før den spredte sig. Ilden var startet i motoren ved pillefyret og der skete ingen skader på bygningerne. Heller ingen personer kom til skade ved branden og beredskabet kunne derfor hurtigt fortsætte til andre opgaver

Vidne fundet i voldssag – Jyllandsgade, Ringsted

I gårsdagens døgnrapport efterlyste politiet vidner i en sag om vold fra februar i år, hvor en 26-årig kvinde blev udsat vold af en mandlig bekendt. Politiet blev i går kontaktet af en 68-årig kvinde fra Ringsted, som havde set i pressen, at politiet søgte en ældre kvinde, som havde været til stede ved overfaldet, og mente at det var hende politiet søgte. Hun har nu afgivet forklaring i sagen. Politiet søger stadig den unge mand, som hjalp den 26-årige efter overfaldet.

Spirituskørsel i frakendelsestiden – Ringstedved/Holbækvej, Mørkøv -Holbæk

Kl. 17.09 blev en 42-årig mand fra Store-Merløse sigtet og anholdt for spirituskørsel, da han kørte ad Ringstedvej/Holbækvej i Mørkøv med en alkoholpromille væsentlig over det tilladte. Han var desuden frakendt førerretten i forbindelse med en sag om spiritus, så han blev også sigtet for kørsel i frakendelsestiden. Der blev udtaget en blodprøve, hvorefter den 42-årige blev løsladt. Han kan nu forvente at høre mere fra politiet i sagen.

Narkokørsel igen igen – Næstvedvej, Ringsted

Kl.13.15 standsede en patrulje en 22-årig mand fra Ringsted, for at lave en rutinemæssig kontrol. Den 22-årige var påvirket af hash, så han blev sigtet og anholdt, for at få udtaget en blodprøve. Dagen i forvejen havde en anden patrulje fat i samme mand på Køge Bugt Motorvejen, hvor han i forbindelse med sin kørsel havde overskredet en spærrelinje. Også her var manden påvirket af hash, og blev anholdt og sigtet for narkokørsel. De to sager er dog bare de sidste nye sager om narkokørsel, da han også den 12. marts, den 19. februar og den 6.januar 2020, blev anholdt og sigtet for narkokørsel. Politiet afventer nu resultatet af de seneste blodprøver, hvorefter manden kan forvente at få sine sager afgjort samtidig. Bilen som den 22-årige kørte i, var en som han havde lånt.

Brand i tønde – Sct. Bendtsgade, Ringsted

Kl. 14.32 rykkede brandvæsnet og politiet ud til en mindre brand i en tønde på en privat grund. I forbindelse med branden lød der små brag, og ifølge anmelderen skulle gnister mv. fra tønden springe ud over offentligt område til ulempe for dem, som færdedes på stedet. Brandvæsnet fik hurtigt slukket ilden i tønden, som i øvrigt stod på ikke brændbart underlag. Ingen var kommet til skade, så politiet foretog sig ikke yderligere i sagen.

Knivloven / lov om euforiserende stoffer – Sct. Bendtsgade, Ringsted

Kl. 14.32 fik politiet en henvendelse fra en 48-årig lokal mand, som var utryg ved en anden lokal mand på grund af optræk til uorden mellem de to. Politiet kørte derfor til Klosterlunden, hvor både en påvirket anmelder og en 44-årig mand fra Ringsted blev truffet. De to mænd havde åbenbart kun været verbalt uenige om et eller andet, men ved kontrollen af dem fandt politiet den 44-årige i besiddelse af en ulovlig, enhåndsbetjent foldekniv samt ca. 60 gram hash. Han blev derfor sigtet for den ulovlige besiddelse af disse effekter, som blev beslaglagt som bevis og med henblik på senere konfiskation og destruktion. Politiet forlod herefter området, men anmelderen kontaktede igen kl. 15.21 politiet, idet han stadig havde uoverensstemmelser med de tilstedeværende. Anmelderen blev nu opfordret til at forlade området, idet politiet ved tilstedeværelsen ikke havde fundet grundlag for at bortvise nogen af de andre tilstedeværende på grund af deres adfærd i øvrigt.

Gratist truede togpersonalet – Ringsted

Kl. 17.41 anmeldte en 38-årig, mandlig DSB-ansat, at han kl. ca. 16.10 var blevet truet af en mandlig gratist, som i toget mellem Sorø og Ringsted var blevet afsløret i at rejse uden gyldig billet. Manden havde derfor fået en kontrolafgift af den DSB-ansatte, som så var blevet truet med, at manden var smittet med corona-virus og derfor skulle gå væk. Da gratisten havde forladt toget, havde han udtalt diverse truende ukvemsord rettet mod DSB-medarbejderen. Det medførte, at politiet telefonisk kontaktede gratisten, som var en 20-årig mand fra Fjenneslev. Han var i øvrigt ikke konstateret smittet med corona, og efter en adfærdsregulerende samtale i den anledning blev han sigtet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om fornærmelig tiltale af en offentlig ansat. Han vil derfor også høre nærmere fra politiet i anledning af togrejsen og adfærden undervejs.

Indbrud i Perioden

Klosterparks Alle, Ringsted

Østre Parkvej, Ringsted

Gladiolusvej, Hf. Virkelyst, Ringsted

Del på sociale medier