Årets festligste dag for børn og voksne skulle have været afholdt 13. juni, hvor op imod 10.000-15.000 mennesker skulle have oplevet Ringsted Børnefestival for femte år i træk. Grundet Covid-19 og forbud mod at samles til større arrangementer kan dette ikke kunne lade sig gøre. Det oplyses i en pressemeddelse fra Ringsted Kommune. 

Heldigvis har der været stor interesse fra gæster, partnere, foreninger og ikke mindst Ringsted kommunes kulturinstitutioner/skoler/daginstitutioner for at Børnefestivalen alligevel afholdes i 2020. Ny dato bliver lørdag 26. september kl. 10.00 – 16.00.

PR-Foto: Ringsted Kommune, Ringsted Børnefestival

Festivalen laves i tæt samarbejde med Ringsted Kommunes børn.
Ringsted Børnefestival skabes i et tæt samarbejde med børn, unge og medarbejdere fra skoler, dagtilbud og foreninger i Ringsted. Elever fra skolernes ældste klasser har mulighed for at deltage i forskellige undervisningsaktiviteter inden festivalen. På festivalpladsen ved Ringsted Sportcenter har eleverne ansvar for blandt andet ansigtsmaling, gamle lege, boldspil og meget meget mere.

På mange måder bliver Ringsted Børnefestival dermed en fejring af det store engagement skoler og dagtilbud hver dag ligger i at danne og uddanne børn og unge i Ringsted. Der er fokus på leg, kreativitet og læring. Erfaringerne fra de tidligere år har vist at de unge gæster nyder at lege og være sammen med andre børn og unge. Og netop styrken i samarbejdet er kendetegnet ved Ringsted Børnefestival.

Billetter til shows er stadig gældende.
Billetter til ”Det Bedste Fra MGP” & Cirkus Baldoni vil stadig være gældende, og den eksisterende billet skal bare fremvises på dagen.
Alle billetkøbere vil få besked fra TIcketmaster via email.
Nye shows vil blive offentliggjort på et senere tidspunkt, hvor vi glæder os til at offentliggøre et stort ”Youtube” navn.

Læs mere om Ringsted Børnefestival på: www.ringstedboernefestival.dk