Vidste du, at hos Dagli Brugsen i Høm, kan du bestille dine varer og få dem bragt ud med varebil, lige til døren. Det er nemt, det er enkelt og det er sikkert.  

“Vi har gennem adskillige år, kørt varer ud, men interessen er selvsagt steget markant efter Corona krisen startede” fortæller Anders Uddeler. Han fortsætter: ” Vi har mange som vil benytte sig af løsningen og som faktisk syntes vi leverer hurtigere og bedre end mange af de online løsninger som der findes derude, og vi lægger jo den samme ildhu, service m.m. i varer til levering, som vi gør i butikken.” Butikken tilbyder som noget helt nyt også en løsning nemlig “selvhenter”, hvilket betyder at kunder kan bestille deres varer inden kl. 11 og så hente dem, færdigpakkede efter kl. 15.00.

Anders forklarer : “Vi kigger jo ud på behovet hos kunderne, som vi plejer, og her kunne vi se en stigende bekymring hos nogle. Det var kunder som af den ene eller anden grund helst ikke kommer i kontakt med for mange lige pt. Derfor har vi produktudviklet og opfundet selvhenteren og den er blevet taget utrolig godt imod – ligesom alle andre tiltag som er indført den seneste måned”

Følg med på butikkens Facebookside lige her og få nyhederne først. Ønsker du at vide mere kan du ringe på tlf. 57610093 eller send en mail til 04177@coop.dk.

Del på sociale medier