Oplev The Blackbirds, den 6 juni 2020 i Sct. Bendts Kirke, fortolke de helt store klassikere fra hele verden. Genhør Piaf, Wrejswijk, Jobim, Brecht, Brassens og mange flere arrangeret i bedste kammermusikalske stil for spansk guitar, sang og percussion. Det oplyser Ringsted Sogn.

Søren Bødker Madsen spiller vanvittigt raffineret på sin spanske guitat, og Karoline Budtz’ lyriske og teatralske stemme giver sangene et levende og varieret udtryk, der bevæger sig henover klassisk, flamengo, bossa nova, folk, pop og swing! Duoen fortæller om komponisterne, og hvad de betød i deres samtid. Sangene fortolkes på originalsprogene.

Koncerten bliver en rejse i sprog, stemninger, gode historier og nostalgi! Der er fri entré, men begrænset adgang. Læs mere her på begivenheden.

Foto: Ringsted Sogn / ‎The Blackbirds – sange og viser fra hele verden
Del på sociale medier