Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet 2020/05/07 til 2020/05/18.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Foto Anne Beth Witte, Byportalerne.dk

Uro på gaden – Syrenvej, Ringsted

Kl. 20.47 kørte flere patruljer til området, fordi der var optræk til uorden og måske slagsmål på gaden i et villakvarter. Det viste sig, at det var en gammel uoverensstemmelse mellem to familiegrupperinger, der var blusset op. Politiet fandt i området en kniv og en saks, som politiet sikrede sig til eventuel nærmere undersøgelse. Ingen var blevet fysisk forulempet eller kommet direkte til skade under uoverensstemmelser, der involverede en personkreds fra villakvarteret samt øvrige personer med familiemæssig relationer fra et andet område i Ringsted by. En gammel skade i et ben hos en 54-årig mand brød dog op under uoverensstemmelserne, så han måtte en tur på skadestuen til kontrol og fornøden behandling. Efter knap en time var der faldet så meget over gemytterne, at patruljerne kunne forlade området. Ingen var blevet sigtet for noget.

Arbejdsulykke – Kærup Industrivej, Benløse, Ringsted

Kl. 09.57 var en kvinde kommet til skade i forbindelse med sit arbejde, så en ambulance var blevet tilkaldt. Det viste sig, at en 47-årig kvinde fra Glumsø var faldet ca. 1,5 meter ned fra en papcontainer og var landet på noget flisebelægning. Hun pådrog sig en flænge i hovedet og slog ryggen, så hun blev kørt på skadestuen til undersøgelse og fornøden behandling. Arbejdstilsynet blev tilkaldt til stedet for at undersøge omstændighederne sammen med politiet, så det kan afklares, om nogen kan drages til ansvar for ulykken.

Ekspedient spyttet i ansigtet – Klosterparks Alle, Ringsted

Kl. 15.40 anmeldte en 29-årig mandlig ekspedient fra en fritidstøjsforretning i Ringsted Outlet, at han netop var blevet spyttet i ansigtet af en mandlig kunde, som nu var gået fra stedet. Politiet kørte til centret, hvor den mandlige kunde blev tilbageholdt af vagter fra outletcentret. Manden, der var ædru, ønskede dog ikke indledningsvist at oplyse sin identitet, så han blev anholdt som mistænkt for vold mod ekspedienten, som dog ikke havde lidt fysisk overlast. Manden havde i butikken gået i afdelingen for dametøj, hvilket offerets kollega havde gjort manden opmærksom på. Det var han blevet sur over, hvorfor offeret efterfølgende ekspederede ham ved køb af nogle varer. Da manden forlod forretningen, blev han ønsket en god dag efterfulgt af ordet “hr.!” Kunden blev fornærmet herover og spyttede ekspedienten i ansigtet. Den anholdte blev identificeret som en 39-årig mand uden fast bopæl i Sønderborg, som blev sigtet for vold og afhørt til sagen. Herunder oplyste han selv, at spytteriet var begrundet i, at han havde en selvopfattelse af at være kvinde og derfor var blevet provokeret af ekspedientens hilsen. Den 39-årige blev løsladt efter afhøring til sagen, som senere vil blive afgjort i et retsmøde.

To indbrudstyve afsløret mv. – Bøllingsvej, Ringsted

Kl. 22.36 anmeldte to opmærksomme kvinder, at en mand udstyret med et koben var i færd med at bryde en dør op ind til en kontorbygning på Ringsted sygehus. Kort efter kørte manden fra stedet i en personbil, som politiet fik nogle gode oplysninger om. I bilen befandt sig yderligere en person. Politiet kunne efterfølgende konstatere, at det ikke var lykkedes at bryde døren op, så politiet ledte efter personbilen, som kort efter blev fundet i den østlige del af Ringsted. Ved bilen kunne politiet anholde en spiritus-/narkopåvirket, 49-årig mand fra Ringsted og en 38-årig kvinde fra Ringsted. Begge mistænktes for indbrudsforsøget og manden i øvrigt for spiritus-/narkokørsel i bilen. Kvinden blev meget ophidset over anholdelsen, så hun både truede en politibetjent med at blive slået ihjel, ligesom kvinden spyttede efter betjenten. Begge anholdte blev bragt til politistationen i Køge til afhøring, hvor kvinden tillige blev sigtet for vold mod og trusler på livet over for politibetjenten. Manden fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol/euforiserende stoffer, og de to anholdte blev løsladt tidligt onsdag morgen efter afsluttet efterforskning.

Færdselsuheld – Vestervej / Jyllandsgade, Ringsted

Kl. 19.07 var to personbiler stødt sammen i lyskrydset ved vejkrydset Vestervej – Jyllandsgade. En 23-årig mand fra Sorø kørte i en personbil ad Vestervej mod vest og ligeud i lyskrydset, hvor en 22-årig mand fra Ringsted i en personbil kørte i modsat retning og foretog et venstresving mod Jyllandsgade. Midt i krydset stødte de to bilister sammen, men ingen af dem kom til skade. Politiet har optaget rapport om uheldet for at få klarlagt, hvad lyssignalerne viste i de parters færdselsretninger inden sammenstødet.

Trusler mod ansat på tankstation – Næstvedvej, Ringsted

Kl. 00.04 anmeldte en 55-årig mandlig ekspedient på en tankstation, at en kunde var gået amok og var truende over for ham. Det viste sig, at tre unge var kommet ind og havde bestilt noget mad, der skulle tilberedes. I ventetiden havde den ene unge udvist mistænkelig adfærd, der måske omfattede et mindre tyveri. Da en anden kunde henvendte sig herom til ekspedienten, gik den ene unge amok, fordi den mistænkte unge blev bortvist. Den unge mand på 16-18 år, mellemøstlig af udseende, ca. 170 cm høj og iført sort hættetrøje truede først ekspedienten, inden han begik hærværk ved at sparke hylder ned og vælte slik ud på gulvet. Ekspedienten bortviste også den voldsomme, unge mand, der kvitterede med verbale trusler mod ekspedienten. Politiet fandt ikke nogen af de tre unge i nærheden og forsøger nu at få dem identificeret ud fra eventuel overvågning i butikken på tankstationen.

Indbrud i Perioden

Skansen, Ringsted
Gyvelvej, Ringsted

Del på sociale medier