Byrådet i Ringsted Kommune har i går tirsdag den 16. juni 2020 besluttet at indgå en fratrædelsesaftale med kommunaldirektør Jacob Nordby. Det oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

”Jacob Nordby har været kommunaldirektør i Ringsted Kommune i 10 år og har i den periode bidraget væsentligt til at skabe en solid og veldrevet kommune. Byrådet vurderer nu, at der er behov for en anden profil til den fremadrettede ledelse af Ringsted Kommune”, siger borgmester Henrik Hvidesten.

Mette Jeppesen, der er referencedirektør for det tekniske område, konstitueres i den ledige stilling som kommunaldirektør indtil denne eventuelt bliver genbesat.

Gitte Løvgren, der er referencedirektør for børne- og skoleområdet, konstitueres i den ledige stilling som referencedirektør for Erhvervs-, Fritids- og Kommunikationscentret indtil denne eventuelt bliver genbesat.

Foto: ABW
Del på sociale medier