Kender du en der elsker at spiller PC eller Playstation? Eller synes at kampsport er sejt? Så kan de melde sig til dette 2-dags arrangement.

De vil få masser af sjove og fede oplevelser og møde Sensie Jesse KarateNerd’en og en masse sortbælter. Arrangementet er for både drenge og piger, som alle gemmer på en indre ninja. Man behøver ikke at have prøvet karate før. Karate kan dyrkes af alle uanset form, størrelse, styrke eller religion. Der vil være noget for både begyndere og mere øvede ”ninjaer”.

Deltagerne vil skiftes mellem udendørs karatetræning og spil foran skærmen, så man kan bruge alle Sensei Jesses spark og slag i spillet efter at have prøvet dem af på græsset. Dagen sluttes af med Pizza og hygge. Man kan deltage begge dage eller den ene.

Dag 1 (lørdag d. 1. august 2020):
Karate og e-sport

Dag 2 (søndag d. 2.august 2020):
Karate

Målgruppe: 12 – 20 år
Pris: gratis
Tilmelding: ja – følg “billet-linket
Sted: UngRingsted, Korsevænget 14-16, 4100 Ringsted
Voksne: En medarbejder fra UngRingsted & karateklubben

Arrangementet er arrangeret i samarbejde mellem UngRingsted og Ringsted Shotokan Karate-Do kai JKA. Læs mere om eventet på Facebook

Foto: ABW
Del på sociale medier