I kan måske ikke være helt så mange som I plejer, men det er stadig muligt at invitere op til 9 gæster ud at spise en skøn julefrokost i restauranten på Sørup Herregaard. 1. & 2. juledag, samt lørdage før advent.

De tilbyder i år en lækker 3-retters julemenu som alt sammen bliver tallerkenanrettet og serveret for Jer ved bordet.

Forret:
(alle forretter serveres samlet)

Æg & håndpillede rejer m. hjemmelavet mayonnaise, peber, dild & citron
Rødspættefilet m. hjemmerørt remoulade, dild & citron
Hjemmelavet gravad laks m. rævesovs & urter
Hjemmelavet Karrysild m. æble, æg, kapers & dild
Herregårds stegt sild, peberrodscreme, løg & karse
Hjemmemarinerede sild, friterede kapers, rødløg & urter

Hovedret:
(alle hovedretter serveres samlet)

Hjemmelavede frikadeller & agurkesalat
Tarteletter m. høns i asparges
Flæskesteg med Julesauce og hjemmelavede rodfrugt chips
Herregårds Confiteret andelår med rødkål & brune kartofler

Dessert:
(desserter serveres samlet)

Ris á l’amande – hertil ristede mandler & kirsebærsovs
Blåskimmelost, Gammel Knas, valnødder vendt i sirup & hjemmelavet knækbrød samt kiks.

Pris pr. kuvert kr. 295,-.
Ring og bestil på 57 64 30 02 – eller send os en mail på hotel@sorup.dk.

PS: Ønsker I ikke at køre hjem, så er der naturligvis også mulighed for at bestille en overnatning som bl.a. giver fri adgang til deres swimmingpool og én ekstra snaps til frokosten ved fremvisning af værelsesnøgle og/eller bookingbekræftelse.

Læs mere her

Foto: ABW