Ejendomsmæglerfirmaet Next Living Dysted & Fobian består af de to ejere Maiken Dysted og Camilla Fobian. Forretningen er beliggende i Tinggade, Ringsted.

Camilla Fobian er uddannet ejendomsmægler og begyndte sin karriere i branchen tilbage i 2004. Med sit store kendskab til alle typer ejendomme foretager Camilla hovedparten af bolighandlerne på Midt- og Vestsjælland.

”Året 2020 er ved at nå sin afslutning og året blev meget anderledes på grund af Covid-19. Boligsalget har over sommeren og hele efteråret ligget på et væsentligt højere niveau end tidligere år. Jeg må betegnede 2020 som ”sælgers marked”, og det har betydet kun få prisreduktioner på de gennemførte bolighandler. Så hvis du overvejer at sætte din bolig til salg i 2021, så skal du ikke være bekymret for at få den solgt,” fortæller ejendomsmægler Camilla Fobian.

Maiken Dysted har været ansat i den finansielle branche og er uddannet ejendomsmægler samt valuar. Hun har mere end 20 års erfaring indenfor ejendomsmæglerbranchen og foretager primært salg af ejendomme på Midt- og Sydsjælland.

”Vort fokus er salg af villa, rækkehuse, ejerlejligheder og mindre landbrugsejendomme på Midt-og Vestsjælland. På vores hylder har vi også køberrådgivning samt skødeskrivning for dem som har købt en bolig via anden ejendomsmægler. Der er mange vigtige juridiske, økonomiske, byggetekniske og personlige elementer, som køber skal være opmærksom på. Via køberrådgivning klarer vi den praktiske papirgang samt gennemgår de mange vigtige juridiske, økonomiske og byggetekniske elementer. Boligkøber kan også ”nøjes” med det billigere produkt skødeskrivning, hvor vi udarbejder og tinglyser skødet. At købe bolig er en stor beslutning; for mange en af de største beslutninger gennem livet,” oplyser ejendomsmægler Maiken Dysted.

Next Living Dysted & Fobian har tilknyttet seniorsælger Bjarne Herlev Larsen startede som ejendomsmægler tilbage i 1965 i sin fars ejendomsmæglerforretning i Slagelse. Gennem mere 55 år har Bjarne således haft sit virke med rigtig mange bolighandler i Slagelse området. Det er derfor helt naturligt, at Bjarne dækker Slagelse Kommune, når det gælder salg af bolig via Next Living Dysted & Fobian.

1. november 2020 hvor Next Living Dysted & Fobian havde 3 års fødselsdag. Til venstre ejendomsmægler Maiken Dysted, i midten seniorsælger Bjarne Herlev Larsen og til højre ejendomsmægler Camilla Fobian. Foto: Steen Iversen