Hjemmeplejen i Ringsted Kommune er i disse år i rivende udvikling, hvilket gør, at de tilpasser organisationen og opnormerer på ledelse. De søger derfor en kollega, som syntes det er spændende at implementere nye tiltag, som vægter nærværende ledelse og høj faglighed højt, og som ikke er bange for at tænke nyt og indgå i diverse projekter. 

De søger en teamleder til en af deres sosu-daggrupper. Du vil bliver leder for en gruppe bestående af ca. 30 medarbejdere henholdsvis social- og sundhedshjælpere og social- og sundhedsassistent. Fremadrettet vil hjemmeplejen være inddelt i 3 dag grupper, en aften og nat gruppe samt en sygeplejegruppe, som alle arbejder tæt sammen.

Du vil indgå i et lederteam på i alt 5 teamledere og en områdeleder, som alle tager ansvar for ledelse, kvalitetssikring, høj faglighed samt høj trivsel i grupperne. Der vil være rig mulighed for at være med til at påvirke retningen for hjemmeplejen.

De søger en teamleder med sundhedsfaglig baggrund med ledelseserfaring og også rigtig gerne ledelseserfaring fra hjemmeplejen.

De forventer, at du er lydhør og handlekraftig i hverdagen i et tillidsfuldt og inddragende samarbejde med medarbejdere, pårørende og andre samarbejdspartnere. Du skal have lyst til et job med stor selvstændighed og du skal evne, at træffe hurtige beslutninger baseret på din erfaring i forhold til at få driften til at køre let og smertefrit.

Læs mere her (ansøgningsfrist d. 18. januar 2021)

Foto: Anne Beth Witte, Dit Ringsted
Del på sociale medier