Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet 2021/02/05 til 2021/02/17.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Narkokørsel og hash – Søndre Parkvej Ringsted

Kl.01.40 blev en 31-årig mand fra Ringsted anholdt og sigtet for narkokørsel i en personbil på Søndre Parkvej i Ringsted. Ved en visitation blev han desuden fundet i besiddelse af 6,61 gram hash, som politiet beslaglagde med henblik på konfiskation. Han blev derfor også sigtet for lov om euforiserende stoffer og fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt.

Aquaplaning årsag til uheld – Vestmotorvejen, Ringsted

Kl. 23.27 skete et uheld på Vestmotorvejen vestgående, da en bilist, en 31-årig mand fra Greve, overhalede en lastbil i kraftigt regnvejr. Der lå vand på kørebanen, så bilen aquaplanede og ramte autoværnet, hvorefter den snurrede rundt. En skiltevogn blev opsat til at lede trafikken uden om den havarerede bil indtil den blev fjernet af autohjælp. Den 31-årige slap fra uheldet uden personskade, men med en ødelagt bil.

Børn og unge på usikker is – Ringsted, Køge, Greve

Politiet får fortsat en del henvendelser fra borgerne om, at især børn og unge færdes på isen på søer og vandhuller. Vores patruljer har talt med de unge, som de har mødt ved søerne, men politiet vil gerne opfordre forældrene til at tale med deres børn om faren ved at færdes på usikker is. Isen er stadig for tynd til at gå på, og der er risiko for at falde igennem isen og havne i det kolde vand. På kommunernes hjemmeside kan du læse mere om, hvornår man må færdes på isen.

Kl. 14.56 – Klosterlunden, Ringsted. Fem børn legede ifølge anmelderen på isen, men politiet traf ingen personer på isen ved ankomsten. Politiet talte med børn og unge i nærheden af søen om faren ved at gå på isen.

Kl. 15.47 og kl. 16.30 fik politiet to henvendelser fra borgere om, at der var flere personer som gik på isen ved Kimmerslev sø i Borup. Patruljerne traf igen på isen, da de lagde vejen forbi, men der var fodspor på isen.

Kl. 16.50 blev en borger bekymret for to drenge, som gik på søen som støder op til Køge å ved Gammel Ringstedvej i Køge. Patruljer mødte ingen drenge og så ingen huller i isen ved søen.

Kl. 17.41 kom en anmeldelse om to personer, som skøjtede på søen i Karlslunde, Greve, der er beliggende på adressen Søen ud for nr. 63. Patruljen traf fem drenge i 11-12 års alderen, som blev vejledt om, ikke at færdes på isen.

Tre færdselsuheld på glat vej i Ringsted

Vestmotorvejen
Kl. 17.28 rykkede politiet ud til en personbil, der var forulykket i det vestgående spor på Vestmotorvejen ved Ringsted. Der var tale om en 20-årig kvinde fra Brøndby Strand, der under kørslen havde mistet kontrollen over bilen i det glatte føre på motorvejen. Hun havde derfor påkørt autoværnet og efterfølgende standset i nødsporet. Ingen øvrige trafikanter blev involveret i ulykken, som den 20-årige slap uskadt fra. Hendes bil var fjernet fra motorvejen kl. ca. 18.00, så trafikken igen uhindret kunne passere uheldsstedet.

Kl. 20.05 skete et solouheld på Vestmotorvejen ved Ringsted, da en 54-årig mand fra Herning kørte galt på grund af spejlglat vej. Bilen mistede vejgrebet og kurede ind i autoværnet, hvorefter bilen skred over og ramte autoværnet i den anden side af vejen. Den 54-årige slap fra uheldet med forskrækkelsen og en skadet bil. Autoværnet fik skader på en strækning på ca. 30 meter i højre side og ca. 4 meter i venstre side. Vejdirektoratet blev orienteret om skaderne og sendte en saltvogn til stedet.

Ringstedvej/Vestre Ringvej, Ringsted
Kl. 21.38 stødte to biler sammen i et T-kryds på rute150 – Ringstedvej/Vestre Ringvej i Ringsted. En 46-årig kvinde fra Vordingborg kørte ad Vestre Ringvej mod syd, hvor hun skulle svinge til venstre ad Ringstedvej. Der var glat i krydset, så den 46-åriges bil mistede kortvarigt vejgrebet og skred let ud i forbindelse med svinget. Netop som hun havde fået rettet bilen op, blev den 46-årige påkørt bagfra af en anden bilist, en 24-årig mand fra Ringsted. Den 24-årige havde set, at bilen foran ham skred ud og forsøgte at bremse for den 46-årige. Men på grund af det glatte føre kunne han ikke nå at standse, så de to biler stødte sammen. Det resulterede i, at den 46-åriges bil blev skubbet ned i grøften.

Politi og ambulance kørte til stedet, hvor den 46-årige og hendes 12-årige søn blev tilset i ambulance. De blev begge taget med til sygehuset til kontrol, men ingen af dem var kommet noget til ved uheldet og kunne senere taget hjem. Politiet optog rapport om uheldet, for at belyse omstændighederne ved sammenstødet.

Indbrud i Perioden

Langebjergvej, Haraldsted, Ringsted

Del på sociale medier