Skal du finde et par kvalitets underbukser i Ringsted? Vi giver dig tre gode råd til at finde dit næste par kvalitetsunderbukser til manden, der har alt. Komfort og holdbarhed er noget af det allervigtigste, når du skal beslutte dig for at købe et par kvalitets underbukser – i stedet for den billige model.

Det er ofte svært at finde de helt rigtige underbukser til mænd. Enten sidder de ikke godt, eller også går de i stykker efter bare et år i brug. Finder du de helt rigtige derimod, vil du i højere grad ikke opleve ubehag, og du vil i fremtiden købe dem, der virker, og beholde det i længere tid.

I denne korte artikel giver vi dig et overblik over, hvordan du finder kvalitets underbukser, der sidder godt, holder i længere tid og hvilket du kan spare penge på. Vi har til sidst i artiklen fundet tre populære typer af underbukser til mænd.

1. Du skal finde ud af, hvilken type underbukser du bedst kan lide
Der findes i udgangspunktet tre typer af underbukser til mænd:
● Boxershorts
● Briefs
● Boxerbriefs
De klassiske boxershorts er mere løse, og giver mindre støtte end de andre underbukser. Ofte har de en elastisk talje og en knap foran. Da de er løse, er benene åbne med en lille syning nederst.

Briefs er genkendelige på deres elastiske bånd, ingen ben og mindre størrelse. De skaber en y-formet front foran, hvor de dækker fra toppen ned til forlåret, mens de formår at dække hele bagdelen. De er perfekte, hvis du skal have stramme bukser på eller hele dagen arbejder ved et skrivebord.

Boxerbriefs er, som navnet antyder, en blanding af de klassiske boxershorts og briefs, der sidder tæt på kroppen og, derfor er ideelle til at dyrke sport i. De gnider ikke op af kroppen, og du undgår dermed gnavesår. Samtidig giver de en god all-around støtte.

2. Materialet er vigtigt
Vi har inddelt underbuksernes materialer i tre grupper:
● Bomuld
● Blandingsbomuld
● Mikrofiber (Polyester, Modal, Tencel. etc.)

Bomuld er det mest populære materiale til underbukser, fordi det absorberer godt og er åndbart. Men vær opmærksom på at kvaliteten varierer meget indenfor bomuld, både m.h.t. udseende, og hvordan stoffet føles. Du kan købe utroligt billige underbukser af bomuld og utroligt dyre. Forskellen er stor på dem, så udvælg nøje dine næste bomuldsunderbukser.
De fleste underbukser er lavet af blandingsbomuld. Selvom der står 100 % bomuld behøver det ikke nødvendigvis at være det. 97 % bomuldsunderbukser kan på lovlig vis blive kaldt 100 %. Det er ofte pga. ønsket til at tilføre elastiske fibre, f.eks. i toppen af underbukserne, der giver det den betegnelse.
Mikrofiber kommer fra stoffer som det syntetiske polyester og de naturlige Modal og Tencel. Både Modal og Tencel er bæredygtige fibre lavet af kvast og rester fra træer. Alle underbukser af mikrofiber lige meget stoffet føles begge blødere end bomuld og er meget lette.

3. Hold øje med komfort og holdbarhed
Komfort er én af de vigtigste faktorer, når vi snakker om undertøj. Alene af den simple grund, at vi går med det hele dagen. Materialet har derfor en stor indflydelse på komforten, men det gælder også underbuksernes snit og sømmenes placering på underbukserne. Det udvikler sig konstant mod mere komfort.

Holdbarhed er også en vigtig faktor. Hvis du sammenligner, hvad du får for pengene ved at købe et par billige kontra et par dyrere kvalitets underbukser, så vil du hurtigt finde ud af fordelene ved et par dyre underbukser. Her skal du især fokusere på materialet. Og en generel tommelfingerregel er, at de dyrere underbukser holder længere, fordi materialet er mere tætvævet og forstærket i yderligt i syningerne.

Her er tre kvalitets underbukser


1. CR7 Boxerbriefs fra JBS

I 2013 indgik JBS en aftale med den portugisiske fodboldspiller Cristiano Ronaldo om en serie af underbukser med to linjer, som siden er blevet udvidet til fire: Luxury, Fashion, Basic og CR7 Boys. Underbukserne er designet af New York designeren, Richard Chai, som også har designet for Marc by Marc Jacobs.

2. Boxerbriefs fra Shine

Ensfarvede boxersbriefs fra Shine Original. Lækre og yderst velsiddende. Modellen er fremstillet i en behagelig blanding af bomuld og elastan, som sikrer en tæt og god pasform.

3. Klassiske boxershorts fra JBS

Boksershorts fra JBS, lavet i 100% bomuld. Shortsene findes i flere forskellige designs, enten med striber, tern eller ensfarvede. Lang model som sidder løst.

Hvis du har lyst til at prøve de mest behagelige underbukser i 2019 og få gode råd med på vejen, så besøg din nærmeste Tøjeksperten butik.