Buddy mangler en stabil og fleksibel medarbejder, der ikke nødvendigvis ønsker en fuldtidsstilling, men som er interesseret i en deltidsstilling med mulighed for at gå op i tid ved behov:

Dine primære arbejdsopgaver er:
– Kundeekspedering, herunder vejledning og gaveindpakning.
– Vareudpakning, prismærkning og omprismærkning.
– Oprydning og rengøring.

Du bliver en del af et lille team, som arbejder ud fra devisen ”frihed under ansvar”. Det betyder, at vi har plads til at smile og have det sjovt, mens vi sørger for at de daglige arbejdsopgaver bliver udført.

Vi tilbyder:
– Minimum 20 timer om ugen, med mulighed for flere timer efter aftale.
– I første omgang en stilling, der er begrænset til at vare til d. 31.12.2021. Der kan blive mulighed for forlængelse herefter.

Vi forventer:
– Du er minimum 18 år.
– Du er ansvarsbevidst og en stabil medarbejder.
– Du er fleksibel ift. timetal og arbejdsdage. Særligt i forbindelse med sygdom og højtider.
– Du er kundeminded og ønsker at yde god service.
Hvis du herudover er kreativ, vil det være et stort plus, da du vil få rig mulighed for at blive en del af vores planlægning og udførsel af konkurrencer og events i butikken.

Buddy Legetøj ligger i Ringstedet og følger centerets åbningstider. Weekendarbejde må derfor forventes.

Er du vores nye medarbejder?
Send din ansøgning og CV til vores mail buddy07@gkleg.dk eller kig forbi butikken og hils på personalet. Ansøgningsfrist er d. 25.07.2021 og samtaler afholder onsdag d. 28.07.2021. Jobstart vil være i august med lukkevagter fra september.
Har du spørgsmål i forbindelse med jobbet, er du velkommen til at kontakte butikken på tlf. 57671480, via mail eller ved at kigge ind forbi hos os.

 

Foto: ABW