Få en gratis samtale med en advokat hos Ringsted Bibliotek & Borgerservice.
Når du kommer til Advokatretshjælpen med dit problem, kan du være helt anonym. Der bliver ikke skrevet noget ned, eller lavet en sag. Du får en hurtig juridisk bedømmelse af din sag med det samme.

Advokaterne i retshjælpen er underlagt ubetinget tavshedspligt, og du kan henvende dig anonymt. Advokatretshjælpen er åben for alle, uanset økonomiske forhold, men du skal møde op personligt. Tag gerne alle relevante papirer med.

Advokaten kan nå at hjælpe 9 borgere i tidsrummet fra kl. 16-18.

Det betyder at vi udleverer 9 numre. Det gør vi fra kl. 15.00 og efter princippet først-til-mølle. Selvom der er ledige numre udleveres de ikke efter kl. 16.30.

Du kan ikke forvente, at advokaten på den tid, der er til rådighed kan gå dybt ind i din sag. Advokatens retshjælp er en slags juridisk skadestue, hvor du kan få mundtlig juridisk førstehjælp. Du har fx mulighed for at få besvaret de mest almindelige personlige juridiske spørgsmål om for eksempel skilsmisse, forældremyndighed, fast ejendom, leje af bolig, arveforhold og erstatning.

På juraport.dk kan du få god hjælp til at orientere dig i lovgivning omkring forskellige problemstillinger. Hjemmesiden er skrevet i et nogenlunde forståeligt sprog og henvender sig til almindelige borgere uden stor juridisk viden.

Hvor: Ringsted Bibliotek & Borgerservice (Aktivitetsrummet)
Adresse: Tværallé 1-3 – 4100 Ringsted
Hvornår: 8. Juni kl. 16:00 – 18:00
Pris: Gratis

Foto; SDL