tofft3Tofft Gardiner
Tlf. 57 61 11 25
ringsted@tofftboligdekoration.dk

Tofft Gardiner på Facebook

Vinduesudsmykning og boligtekstiler
Vinduesudsmykning er en væsentlig del af hjemmets atmosfære. Den måde hvorpå lyset falder ind, og hvilke og designs der vælges, skaber stemning og stil i et rum. Trænger badeværelset til et frisk pust, kan nye håndklæder i en stærk farve gøre underværker. Boligtekstiler er kort sagt en nem måde at give et rum nyt liv på, særligt med hensyn til farvesammensætning.

Tofft Gardiner forhandler de bedste mærkevarer inden for gardiner, persienner, rullegardiner og andre boligtekstiler. Det er en god start, når du skal sætte dit særpræg på din bolig.

tofft4Kæmpe udvalg
Tofft Gardiner har mere end 40 års erfaring med boligtekstiler, og leverer både til erhverv, private og institutioner. Indehaver Kurt Tofft har arbejdet med tekstiler, siden han kom i lære i 1963. I 1976 åbnede han sin egen virksomhed i Ringsted. Butikken har gennem tiden haft forskellige fysiske adresser, men har siden 1990 ligget i Sct. Hansgade. Herfra betjenes kunder på hele Sjælland ved hjælp af gardinbussen.

Forretningens primære arbejdsfelt befinder sig inden for gardiner og solafskærmning, men butikken er også leverandører af madrasser, sengetøj, duge, håndklæder, viskestykker og meget mere. Udvalget er enormt, og søger du noget specielt, kan butikken skaffe alle europæiske fabrikanter af boligtekstiler.

Kvalitet og design er butikkens kerneværdier, og du vil altid kunne finde de nyeste tendenser, samt de klassiske linjer repræsenteret. Ambitionen er, at du skal kunne finde det, der matcher din stil.

tofft5Rullende service
Gardinbussen er et gratis og uforpligtende tilbud til dig, der har brug for hjælp til at finde den rette vinduesudsmykning. Det kan nemlig være svært at vælge de helt rigtige former, designs og farver nede i butikken, langt væk fra det rum hvori de skal placeres.

Med gardinbussen fragtes et udvalg af butikken hjem til dig, sådan så du har muligheden for at se, hvordan de forskellige muligheder helt præcist tager sig ud i rammerne af dit hjem. Med gardinbussen kører en professionel rådgiver, som kan tage mål og vejlede. Finder I sammen frem til en løsning, får du et tilbud på stedet. Det er nemt og ligetil.

Dekoratør i eget hjem
Et andet servicetilbud, som har til formål at hjælpe dig med at vælge den rigtige gardinløsning, er computerprogrammet DecoVision. Herinde kan du teste om den valgte løsning passer til din personlige stil.

En gardinrådgiver hjælper dig med at finde frem til din vinduestype og skabe en visuel repræsentation af dine boligomgivelser. Herefter går du i gang med at dekorere tekstiler med farver og former, indtil du har fundet den helt rigtige løsning. Du bliver på den måde din egen vinduesdekoratør, og det er ganske gratis. Til slut kan du få printet din kreation, og gå hjem og overveje et eventuelt køb med familie og venner.

tofft2 tofftideer

sølvpartner