Dit-Foto

Havemøllevej 3
4100 Ringsted
Tlf. 23 90 50 71

Tidsbestilling er nødvendig

Besøg Dit-Foto på Facebook

Kreative fotografier
Måske mangler du et familieportræt til hjemmet eller din hjemmeside? Måske kunne du tænke dig en lidt sjovere, skønnere eller skarpere profil på de sociale medier? En dygtig fotograf kan gøre underværker for dit image.

Vivian Roth Olsen havde i årtier dyrket fotografiet i sin fritid, da hun i december 2015 besluttede sig for at starte som selvstændig fotograf. Vivians interesse for foto bunder i en passion for billedkunst i almindelighed, og hun har således erfaring som både tegner, maler og fotograf. En opgradering af det tekniske udstyr har givet flere muligheder for at skabe anderledes udtryk.

dit foto studioBilleder af hverdag og fest
Det hyggeligt indrettede studio ligger centralt i Ringsted ved Vivians hjem på Havemøllevej. I kundekredsen er både privatpersoner og erhvervsdrivende, og Vivian løser alle typer fotoopgaver fra smukt indrammede portrætter af dine børn til weboptimerede billeder af alle de ansatte i din virksomhed. Mange konfirmander og brudepar lægger vejen forbi Dit-Foto.

Specialet er det unikke portrætfoto, hvor den enkeltes personlighed kommer til udtryk. Det klassiske portræt i glas og ramme er stadig uomgængeligt i de fleste hjem, og i dag ønsker mange sig utraditionelle familiebilleder. Billeder, der både fungerer som kært barndomsminde, og som har en flot dekorativ effekt i boligen.

dit foto babyPortrætter – online og offline
I nyere tid er de virtuelle portrætter blevet stadig mere vigtige. Danmark ligger højt på den globale liste over hvilke lande, der har den største procentdel af befolkningen på Facebook. Millioner af privatpersoner, foreninger og virksomheder har oprettet Facebook-sider, hvor billeder spiller en essentiel rolle for eksponeringen. Og når Facebook en dag bliver overhalet et et nyt socialt medie, så vil billeder stadig være altafgørende for profileringen.

Dit-Foto i Ringsted kan hjælpe dig med den vigtige billedside af din personlige branding på sociale medier som Facebook, Twitter og LinkedIn. Bestil en tid hos Vivian, og sammen finder I ud af, hvilken type fotografier der passer bedst til det, du kan og vil.

Mulighederne utallige. Vil du give en gave, der gør modtageren glad, kan du bestille et gavekort hos Dit-Foto.

Kontakt Dit-Foto


sølvpartner