SengeSpinderiet
Sct. Bendtsgade 4
4100 Ringsted
info@sengespinderiet.dk
22 78 09 09

Sengespinderiet på Facebook 

Sov godt, lev bedre
Vores søvnbehov er individuelt; nogle har brug for 10 timers søvn i døgnet, andre kan nøjes med mindre, men alle mennesker bruger en stor del af deres liv på at sove. Der er kommet stigende fokus på, hvor vigtigt tilstrækkelig søvn, både kvantiteten og kvaliteten, er for sundhed og trivsel. Derfor vælger mange af os også at investere i en seng af høj kvalitet, som dermed kan øge om ikke kvantiteten, så i hvert fald kvaliteten er vores søvn.

I et moderne samfund er der mange elementer, der kan hæmme en god søvn – stress, lys og lyd fra trafik, lamper, tv, computere og anden teknologi. Der er mange faktorer i dag, som kan føre til søvnløshed eller søvnmangel. En dårlig seng, med en madras der f.eks. er for hård eller for blød, er en vigtig faktor.

SengeSpinderiet åbnede i Ringsted april 2018 med det erklærede mål at give kunder i hele Danmark den bedste sovekomfort på højeste niveau. Deres madrasser er fremstillet af de bedste råmaterialer, som giver lang holdbarhed. Madrasserne er lavet med 100% naturlige midler, gjort antibakteriel og fugtafledende.

En madras er ikke bare en madras
Der findes flere forskellige madrasteknologier – pocket-fjeder madrasser, skummadrasser og latexmadrasser – og hos SengeSpinderiet har de den ekspertise, der sikrer dig den bedste vejledning. Har du ryg- eller allergiproblemer, har de f.eks. den helt rigtige løsning til dit soveværelse.

Som alle i H.C. Andersens land ved, består en seng ikke bare af en madras, det er også vigtigt, hvordan madrassen ligger. Prinsessen på ærten kunne som bekendt ikke sove, skønt hun havde tyve madrasser og tyve edderdunsdyner i sin seng. Uden den rigtige sengebund eller lamelbund, vil madrassen kun have halvt så god virkning. Hos SengeSpinderiet kan du vælge mellem fast lamelbund eller fuldt justerbar lamelbund. Vil du gerne kunne køre madrassen op til siddehøjde eller have mulighed for at lægge benene op, kan du også få en elektrisk elevationsbund.

Sublim service
Puder er et kapitel for sig, og behovet for puder er ligeledes individuelt. SengeSpinderiet har en lang række muligheder, og i Ringsted kan du således få leveret en komplet og perfekt løsning til dit soveværelse, så du ikke behøver handle andre steder.

Dét er der mange, der vælger, ikke mindst på grund af den fine service, de får hos SengeSpinderiet, hvilket butikkens Facebookside vidner om. Vi har plukket et lille udvalg af kommentarer fra tilfredse kunder:

”Jeg har ALDRIG oplevet så fantastisk god service som den sengespinderiet gav mig da jeg købte min nye seng hos dem” – Trine

”Vi har i dag modtaget en dobbeltseng med elevation og skummadras. Vi har handlet med en meget flink medarbejder ved navn Amin, vi er meget tilfredse efter en helt igennem fantastisk service og engagement for sit arbejde. Han bar selv alt ind og ud. Fjernede den gamle seng og opsatte den nye. Jeg kan efter fantastisk betjening og god service anbefale sengespinderiet” – Emma

”Sover helt perfekt i min nye seng fra sengespinderiet. De skal have et kæmpe skulderklap for deres kanon gode service samt deres meget høje kvalitets niveau” – Martin

Kontakt SengeSpinderiet 


sølvpartner