Ringsted Apotek
Sct. Hansgade 23
4100 Ringsted
57 61 14 59
ringsted@apoteket.dk

Følg Ringsted Apotek på Facebook

De bedste råd
Ringsted Apotek har altid gode tilbud og råd om sygdom, sundhed og velvære til dig. Bag al deres rådgivning ligger stor erfaring indenfor sundheds- og velvære området. Personalet står altid klar til at hjælpe dig, og tilstræber altid at yde den bedste service, som bygger på personlig rådgivning ud fra dine behov for medicin, anden behandling eller produkter til pleje af kroppen. Det er en indstilling som kunderne sætter stor pris på, og på Facebooksiden beskrives netop personalet som en vigtig del af hele apoteksoplevelsen: ”Altid sødt og venligt personale, som hjælper en […] Stor ros til et personale, som altid er i topform”.

Stort udvalg
På Ringsted Apotek finder du en masse spændende produkter indenfor både hudpleje, lægemidler og sundhedsydelser. Hvad enten du mangler en ny dagcreme til ansigtet eller skal hente den vanlige medicin, går du ikke forgæves. På apoteket får du også vejledning i korrekt brug af lægemidler. Og på apotekets hjemmeside kan du hjemmefra søge informationer om medicin og sygdomme generelt.

Udover lægeordineret medicin har Ringsted Apotek erfaring med naturmedicin, og hvordan brugen af denne kan virke i samspil med andre lægemidler.

På apotekets hjemmeside kan du læse mere om priser og tilskud til lægemidler, der automatisk trækkes fra prisen ved en handel. Du kan også købe medicin i webshoppen.

Fokus på sundhed
Sundhed er en mærkesag for Ringsted Apotek, der lægger stor vægt på at rådgive alle kunder til den bedste og sundeste mulighed. Der er også tilbud om diverse tjek og kurser. Du kan f.eks. blive meldt til et gratis rygestopkursus eller få tjekket brugen af din inhalator, hvormed du efterfølgende med sikkerhed vil kunne bruge din inhalator korrekt.

Ringsted Apotek står klar til at svare på alle tænkelige spørgsmål i forbindelse med sundhed, velvære og sygdom, og det erfarne personale vil vejlede dig på bedste vis til den ideelle behandling, medicin eller pleje.

Al medicin kan afhentes direkte på apoteket, og vil du gerne have, at medicinen står klar til dig på apoteket, så snart du afhenter det, så kan du online bestille din medicin til afhentning.

Kontakt apoteket

 

sølvpartner