ringsted apotek2Ringsted Apotek
Sct. Hansgade 23
4100 Ringsted

Klosterparkens Apotek
Klosterparks Allé 10
4100 Ringsted

Tlf.: 57 61 14 59
Mail: ringsted@apotek.dk

Følg apoteket på Facebook

De bedste råd
Ringsted Apotek har altid gode tilbud og råd om sygdom, sundhed og velvære til dig. Bag al rådgivning ligger der stor erfaring indenfor sundheds- og velvære området. Personalet står altid klar med åbne arme til at hjælpe dig, og der stræbes altid efter at yde god service, som bygger på personlig rådgivning udfra dine behov for medicin, anden behandling eller produkter til pleje af hud/krop. Det er en indstilling som kunderne sætter stor pris på, og på Facebooksiden beskrives netop personalet som en vigtig del af hele apoteksoplevelsen: ”Altid sødt og venligt personale, som hjælper en […] Stor ros til et personale, som altid er i topform”.

ringsted apotekStort udvalg
Om du besøger apoteket i bymidten eller i Klosterparken finder du en masse spændende produkter indenfor både hudpleje, lægemidler og sundhedsydelser. Hvad enten du mangler en ny dagcreme til ansigtet eller skal hente den vanlige medicin, er Ringsted Apotek stedet, hvor du kan finde det. Her får du også vejledning i korrekt brug af lægemidler. På apotekets hjemmeside kan du hjemmefra søge informationer om medicin og sygdomme generelt.

Udover lægeordineret medicin har Ringsted Apotek erfaring med naturmedicin, og hvordan brugen af denne kan virke i samspil med andre lægemidler.

På apotekets hjemmeside kan du læse mere om priser og tilskud til lægemidler, der automatisk trækkes fra prisen ved en handel. Derudover leder Ringsted Apotek via hjemmesiden til en portal, hvorpå du kan finde alle de recepter, som skulle ligge på receptserveren til dig og dine børn.

ringsted apotek1Fokus på sundhed
Sundhed er en mærkesag for Ringsted Apotek, der lægger stor vægt på at rådgive alle kunder, således at du altid kan gå derfra med den bedste og sundeste mulighed. Der er også tilbud om diverse tjek og kurser. Du kan f.eks. blive meldt til et gratis rygestopkursus eller få tjekket brugen af din inhalator, således at du efterfølgende med sikkerhed vil kunne bruge din inhalator korrekt.

Ringsted Apotek står altid klar til at svare på alle tænkelige spørgsmål i forbindelse med sundhed, velvære og sygdom, og det erfarne personale vil vejlede dig på bedste vis til den ideelle behandling, medicin eller pleje.

Al medicin kan afhentes direkte på apoteket, og vil du gerne have, at medicinen står klar til dig på apoteket, så snart du afhenter det, så kan du online bestille din medicin til afhentning.

Kontakt apoteket

sølvpartner