Foto: Heidi Taymyr / Oplev Ringsted

Det unge DIY-band Barselona, der består af Rud Aslak og Rasmus Theodor, har spillet i Tivoli, på Smukfest og på Roskilde Festival. Fredag aften spillede de på Valdemar scenen i Ringsted.

At Barselona er særdeles populært band, særligt blandt de unge, var tydeligt, da de gæstede Valdemar scenen. Knapt 250 begejstrede fans var klar på bænkene foran scenen, da RUF (Ringsted Ungdomsforum) og Oplev Ringsted havde fornøjelsen at præsentere et af de mest lovende navne på den danske musikscene.

En del af bænkene blev dog hurtigt tømt, da forsanger Rud Aslak i starten af koncerten opfordrede publikum til at komme tættere på. Fra pladsen foran scenen blev der under resten af koncerten sunget, danset og festet. Den intense stemning, som Barselona spreder fra scenen, gik direkte ned til det begejstrede publikum og da Rud Aslak sprang ned fra scenen og stod blandt publikum og sang, ville begejstringen ingen ende tage.

Barselona spillede blandt andet de store hits Endeløse Drømme, Landsby og Bankende Hjerter.

Denne uge byder på mere god musik på Valdemar scenen. Tirsdag aften spiller After Beat årets sidste SommerJazz-koncert. Det er kl. 19.00 og der er gratis adgang. Onsdag aften står Anders Blichfeldt på scenen fra kl. 20.00 og torsdag aften er der SommerRock med Horse Power og Status Quover kl. 19.00.

Billetter til de to sidstnævnte koncerter kan findes via www.oplevringsted.dk.