Ringsted har i mange år været præget af markant vækst, forandring og udvikling. Nye boligområder er skudt op, erhvervslivet blomstrer, der er kommet nye private skoler, nye kommunale bygninger til borgere i alle aldre og den nye jernbane via Køge Nord til København kører på skinner. Men hvad betyder dette for den enkelte borger og virksomhed i Ringsted?

Dét er emnet, når Ringsted Bibliotek inviterer til foredrag onsdag den 29. marts kl. 17:00-18:00. Arrangementet er del af “Lokale stemmer”, hvor Tingstedet på Ringsted Torv danner ramme for korte oplæg med historier fra Ringsted og omegn.

Stærk lokal stemme bag oplæg

Oplægsholderen denne eftermiddag er Torben Dalby Larsen. Han har fulgt Ringsteds forvandling tæt som Ringsted-borger samt som DAGBLADETs og siden Sjællandske Mediers chefredaktør og adm. direktør fra 1985 til udgangen af 2018. Under titlen ”Et andet og bedre Ringsted?” kan du denne eftermiddag høre ham fortælle om den udvikling, byen har gennemgået de seneste år.

Torben Dalby Larsen kommer blandt andet omkring, hvordan Ringsted har forandret sig i løbet af de sidste 25 år, og hvad den markante vækst og udvikling betyder for Ringsteds borgere og for Ringsteds erhvervsliv. Han vil også fortælle, hvad det betyder for Ringsteds sjæl og særkende, inden han til sidst runder fremtiden – for hvordan vil Ringsted ændre sig i de kommende 10-20 år?

Foredraget varer en time, og arrangementet er gratis. Tilmelding via bibliotekets hjemmeside er nødvendig.

 

Foto: Ringsted Bibliotek