Selvom FGU ikke tidligere har været meget synlige på Ringsted Børnefestival, har de i flere år spillet en stor rolle for den populære børnefestivals succes.

Ud over at FGU leverer en masse materiale til børnefestivalen, som f.eks. skilte, så trækker de også en stor del af læsset, når børnefestivalspladsen bygges op i ugen op til afholdelse. Det bliver til rigtig mange arbejdstimer for de dygtige elever på Byg, Bolig & Anlæg, først på værkstedet, senere på børnefestivalsområdet.

Lige nu er FGU ved at lave 5 skiltefødder, som kommer til at stå fordelt rundt på børnefestivalen med skilte mod alle børnefestivalens aktiviteter. De er ved at lave spring til kæphesteridning, så børnefestivalen får sine helt egne, meget flotte spring. Og så har de lavet 20 par stylter, 10 til voksne og 10 til børn, der, som det fremgår af billedet, er afprøvet og godkendt.

Mød FGU i Håndværkerbyen

Håndværkerbyen er et helt nyt tiltag på Ringsted Børnefestival 2024. Her kan børn udleve deres indre håndværker i mange forskellige retninger.

I Håndværkerbyen kan man blandt andet møde FGU, der byder på opgaver som f.eks. bygning af små både, fiskespil, hjemmelavet hårpynt og tatoveringer. Og derved bliver FGU en dejlig synlig del af Ringsted Børnefestival.

Læs mere om FGU på fgu4you.dk/skoler/ringsted.
Ringsted Børnefestival kan følges på Facebook og på boernefestival.ringsted.dk.

Foto: Heidi Taymyr
Foto: Heidi Taymyr
Foto: Heidi Taymyr