grønt-design-henrik-160x300Grønt Design
v/Henrik Nielsen
Tlf.: 21 59 38 28
E-mail: kontakt@groent-design.dk

Følg Grønt Design på Facebook

Hjælp til nye og gamle haver
En velanlagt have kræver masser af arbejde, og er din fritid sparsom, kan det være uoverkommeligt at klare det hele selv. Men der er heldigvis hjælp at hente hos din lokale anlægsgartner.

Henrik Schjermer Nielsen blev uddannet anlægsgartner i 2003. Siden da har han beskæftiget sig med anlæg af haver for private haveejere og erhvervsdrivende. Grønt Design har sit hovedkvarter i Tappernøje, men løser mange opgaver i Ringsted.

Henriks speciale er flisebelægninger. Grønt Design anlægger ny og renoverer gammel belægning, hvad end der er tale om terrasser, trapper, ramper, støttemure, højbede, stier eller trædesten.

Grønt Design tilbyder professionel hjælp til alle udfordringer på udendørsarealerne, du måtte stå overfor. Det gælder græsslåning, hækklipning, træfældning, træbeskæring, stub- og rodfræsning.

Også boligforeninger nyder godt af Grønt Designs ydelser. Man kan med fordel oprette en serviceaftale, der inkluderer præcis det man ønsker, og det giver kontante fordele og mindre administration med en aftale.

Styr på det grønne
Et indbydende haverum indebærer også fine vægge og udgange, så du kan komme omkring, og som kan give perspektiv. Grønt Design har stor erfaring med trimning af hække, fældning af træer og beskæring af alt det grønne, så din have omdannes fra jungle til oase. Måske har du selv fældet et træ eller en busk, hugget det hele til brænde og kørt resten på genbrugspladsen? Tilbage står rødderne, som er tæt på umulige selv at grave op, hvis man ikke har udstyret og ekspertisen. Grønt Design tilbyder rod- og stubfræsning, hvor efter jorden er klar til nye planter eller belægning.

Haveservice på hele Sjælland
Grønt Design har stor erfaring med haveservice og løser mange forskellige opgaver overalt på Sjælland. Udover beskæring og klipning af buske, hække og træer, sørger de for såning, lugning af bede, gødning og udplantning af sæsonens blomster. De sørger for græsslåning, trimning af kanter, vanding og opsamling af nedfaldne blade. De sørger for ukrudtsbrænding, rivning af sten, påfyldning af flis og fjernelse af ukrudt mellem fliser.

Dette er blot et udpluk af de opgaver, de kan løse – de har kompetencer og erfaring til at opfylde alle behov inden for gartnerfaget, og kører gerne ud til både store og små opgaver.

Kontakt Grønt Design via hjemmesiden eller giv Henrik et kald på 21 59 38 28

 

sølvpartner