grønt-design-henrik-160x300Grønt Design
v/Henrik Nielsen
Karlshøj 6
4733 Tappernøje
Tlf.: 21 59 38 28
E-mail: kontakt@groent-design.dk

Følg Grønt Design på Facebook

Telefontider
Mandag kl. 7-16
Tirsdag kl. 7-16
Onsdag kl. 7-16
Torsdag kl. 7-16
Fredag kl. 7-14
Lørdag kl. 10-14

Hjælp til nye og gamle haver
En velanlagt have kræver masser af arbejde, og er din fritid sparsom, kan det være uoverkommeligt at klare det hele selv. Men der er heldigvis hjælp at hente hos din lokale anlægsgartner.

Henrik Schjermer Nielsen blev uddannet anlægsgartner i 2003. Siden da har han beskæftiget sig med anlæg af haver for private haveejere og erhvervsdrivende. Grønt Design har sit hovedkvarter i Tappernøje, men løser mange opgaver i Ringsted.

Henriks speciale er flisebelægninger. Grønt Design anlægger ny og renoverer gammel belægning, hvad end der er tale om terrasser, trapper, ramper, støttemure, højbede, stier eller trædesten.

Grønt Design tilbyder professionel hjælp til alle udfordringer på udendørsarealerne, du måtte stå overfor. Det gælder græsslåning, hækklipning, træfældning, træbeskæring, stub- og rodfræsning.

Også boligforeninger nyder godt af Grønt Designs ydelser. Man kan med fordel oprette en serviceaftale, der inkluderer præcis det man ønsker, og det giver kontante fordele og mindre administration med en aftale.

Læs mere her. 

sølvpartner