Pølsebrødet ApS
V/ Henrik Hansen
4100 Ringsted
Ørslev Stationsvej 25
40426069
info@polsebrodet.dk

Følg Pølsebrødet på Facebook 

Et retroeventyr af en pølsevogn

Pølsebrødet ved Henrik Hansen er en Ringstedlokal virksomhed, du bør kigge nærmere på. Her kan du nemlig leje en ikke helt almindelig pølsevogn til din næste event; en pølsevogn, man ligger mærke til. Pølsebrødets pølsevogne er restaurerede gamle biler, som er ombygget til pølsevogne, der er lige en tand smukkere og mere festlige at se på end de gængse pølsevogne.

For Henrik Hansen startede det hele med en sjov ide om at bygge et gammelt folkevognsrugbrød om til en pølsevogn. Vognen blev stillet op på Roskilde Havn, og her blev folk straks draget mod den i en sådan fart, at der blev meldt udsolgt indenfor en halv time. Herefter er Pølsebrødet ugentligt vendt tilbage til Roskilde Havn og en skare af trofaste stamkunder. Flere pølsevogne er kommet til, og disse opstilles blandt andet i nærheden af dagligvarebutikker i Ringsted og omegn, når ikke de lejes ud til private fester, firmaarrangementer, festivaler mm.

Se Pølsebrødets hjemmeside for at finde en pølsevogn i nærheden af dig, eller afsøge hvilke pølsevogne du kan leje og hvilken menu, der følger med.

Pølsevogn til hverdag og pølsevogn til fest

Der er noget folkeligt over pølsevogne. Den formelle facade efterlades, når man står side om side og venter, og der opstår nemt gode samtaler i en pølsevogn. Er pølsevognen samtidigt en smuk veteranbil højner det følelsen af at deltage i noget særligt og noget festligt, ligesom Pølsebrødets venlige servering bidrager til den gode stemning.

Men pølsevogne er ikke det eneste, du kan finde hos Pølsebrødet. Der er også den gamle brandbil, der nu er en fadølsbar, ligesom de samarbejder med kaffe og te-leverandører. Alt er ikke nostalgi hos Pølsebrødet; der serveres også Bubbletea; den nye populære drik, som laves på kold te, juice, frugtsirup mm. Specielt blandt de unge er Bubbletea et hit med dens små géléagtige perler, der popper i munden på én.

Den der særlige stemning

Pølsevognen har været med os længe; nærmere bestemt kom den til Danmark for ca. 100 år siden. Fra starten af var pølsevognen en hvidmalet trækvogn, hvorfra der blev serveret varme pølser. Siden blev pølsevognene motordrevne eller lavet som påhængsvogne. Pølsevogne havde deres storhedstid i Danmark fra 1950-1970, hvorefter de fik skarp konkurrence fra fastfood-restauranterne.

Pølsevognene lever stadig, og med Pølsebrødets restaurerede veteranbiler tilføjer du en helt særlig nostalgisk stemning til din fest. Med Pølsebrødets pølsevogne er der dømt hygge, lækker mad og god stemning.

Kunderne siger

Jeg havde lørdag en pølsevogn ude fra Pølsebrødet til min 40-års fødselsdag. Det kan jeg virkelig give mine bedste anbefalinger, det hele smagte dejligt. Havde bestilt flæskestegs sandwich og pølse menu. Personalet der var med ude, havde virkeligt styr på det. Og var hurtige til at servere, så man ikke skulle vente længe på at få sin mad. (Kim)

Vi holdt barnedåb for 100 mennesker og Pølsebrødet leverede en gennemført oplevelse. God kommunikation, gennemsigtige priser, super service og fantastisk personale (tak Baldur). En oplevelse for gæsterne – og nemt for værten. (Mathilde)

Vi brugte Pølsebrødet i forbindelse med en havefest med 30 mennesker, og det var virkelig en succes! Maden medvirkede til at festen blev dejlig uformel!
2 søde mænd kom ud med en flot vogn og lavede flæskestegssandwich med saftig flæskesteg, sprød svær og lækre hjemmesyltede agurker!
Maden var klar som aftalt kl. 18. Sandwichene flød i en lind strøm. Man skulle ikke vente længe, så alle spiste samtidig. Det var ad libitum i 2 timer, så alle blev mætte.
Hele vores selskab talte om de gode sandwichs og de glade, friske mænd der serverede dem. Hvis man skulle være i tvivl; så får Pølsebrødet mine bedste anbefalinger! (Camilla)

Har lige været til konfirmation, hvor konfirmanden havde valgt en pølsevogn fra Pølsebrødet. Wow det var bare fantastiske burgere og pølser. Jeg kan kun varmt anbefale at leje en pølsevogn, pølsemanden var helt i top og i festligt humør. Jeg skal helt sikkert prøve den til en fest. (Vibeke)

premiumpartner