Aleris Hamlet Ringsted
Haslevvej 13
4100 Ringsted
Tlf. 57 61 09 14
ringsted@aleris-hamlet.dk

Telefontid: mandag-torsdag kl. 08.00-18.00 og fredag kl. 08.00-17.00

valdemar1Sammenhængende patientforløb
Aleris Hamlet Ringsted er et moderne privathospital med 20 sundhedsfaglige specialer. Blandt specialerne er gigtsygdomme, idrætsskader, smerter, hjerteproblemer, nervesygdomme og overvægt. Læger, kiropraktorer, fysioterapeuter og andre faggrupper arbejder tæt sammen for at give patienterne mulighed for et liv i bevægelse.

Undersøgelsesstuer er udstyret med topmoderne teknologi. Her er laboratorium, røntgenafdeling og en stor MR-skanner, tre operationsstuer og 12 lyse sengestuer med eget bad og tv. I foråret 2013 åbnede hospitalet et nyt Sundhedscenter med de nyeste træningsmaskiner og udstyr til både genoptræning for patienter og forebyggende træning for raske. Fra første konsultation til genoptræning er du således sikret et sammenhængende patientforløb.

I Café Selandia har patienter, pårørende og gæster mulighed for at nyde et lækkert måltid mad eller en snack. Samtidig er der er mulighed for at slappe af i rolige omgivelser i den hyggelige atriumgård.

valdemarMinimal ventetid og klar kommunikation
Hvis det offentlige sygehus har en lang ventetid til undersøgelse eller behandling i forhold til de gældende regler for ventetid, har du i mange tilfælde ret til at blive henvist til et privat sygehus. På Aleris Hamlet Ringsted, der har et solidt netværk af offentlige og private samarbejdspartnere, får du en kompetent behandling uden unødvendig ventetid.

Patienten står i centrum for alt, hvad hospitalets medarbejdere foretager sig. Alle faggrupper arbejder udelukkende ud fra best practice, der bygger på evidensbaseret, medicinsk-faglig viden, forskningsresultater og anden udvikling. Hospitalet prioriterer kommunikationen mellem faggrupperne højt, og sikrer at patienten bliver informeret klart og enkelt.

Sundhedscenter for alle
Center for sundhed, forebyggelse og velvære tilbyder sundhedsydelser til både patienter og raske, der ønsker at forebygge livsstilssygdomme. Her kan du bestille sundhedstjek, kostvejledning og forebyggende træning. Der er motionshold for alle aldersgrupper samt hold for diabetes-, hjerte- og slidgigtpatienter. Derudover kan du bestille individuelle genoptræningsforløb med fysioterapeut.

valdemar3Hospitalets historie
Hospitalet Valdemar skriver sin historie tilbage til 1939, hvor kiropraktor B. Frost Andersen etablerede klinik på Torvet i Ringsted. I 1980erne udviklede kiropraktorklinikken sig til en større tværfaglig klinik. I 2001 overtog Valdemarklinikken de store apotekslokaler i centrum af Ringsted og udvidede til behandling på flere etager. Der blev tilknyttet læger, fysioterapeuter, radiografer og sygeplejersker.

I 2003 blev Valdemarklinikken til Hospitalet Valdemar A/S, der siden har oplevet støt vækst. I 2008 gennemførte privathospitalet over 1.500 operationer, og flere både kirurgiske og medicinske specialer kom til.

I 2011 flyttede hospitalet ind i de nye lokaler i Selandia Park. Bygningerne ligger i det sydlige Ringsted tæt ved togstation og kun tre km fra motorvej E6. Derved har patienterne fra hele Sjælland let ved at komme til behandling på hospitalet.

I 2016 blev Hospitalet Valdemar til Aleris Hamlet Ringsted.

Rundvisninger og arrangementer
Flere gange om året arrangeres rundvisning på hospitalet, og repræsenterer du en forening eller en virksomhed, er du velkommen til at booke en tid. Et aftenarrangemnet omfatter et oplæg om hospitalets historie og specialeområder. Efter rundvisningen serveres et traktement i Atriumgården.

Kontakt Aleris Hamlet


sølvpartner