DH SlagelseDH Sorø og SIND Ringsted-Sorø sætter fokus på psykisk sårbarhed og inviterer til foredrag med Anne Skov Jensen og fortællekoncert med ME AND MARIA den 22. juni kl. 14-17.

Vil du blive klogere på psykisk sårbarhed?

Så kom og tilbring en eftermiddag med Anne Skov Jensen og bliv klogere på autisme. Anne vil i sit oplæg, bl.a. med eksempler fra sin hverdag, bevæge sig ind i autismekernen og beskrive sine oplevelser set indefra i forhold til det sociale, det sansemæssige, kommunikation og de eksekutive funktioner. Hun vil også berøre behovet for forudsigelighed og ikke mindst, hvordan man med forskellige strategier kan gøre hverdagen lidt nemmere. Sammen med Peter Lund Madsen har hun holdt foredrag og hun modtog for nyligt Autismeprisen 2024.

Du kan også opleve en stemningsfuld fortælle-koncert med danske ME AND MARIA. De to dygtige musikere, Maria Anna Rosenberg og Johannes “ME” Pehrson, sørger for smuk musik med dybe, vedkommende tekster og masser af nærvær. Duoen har optrådt i Go’Morgen Danmark og på DR1, og fortalt om deres koncerter i psykiatrien og deres håb for mere skønhed og lys for indlagte. Begge musikere glæder sig meget til at vende tilbage til Sorø, hvor de tidligere har spillet for et stort publikum både i Pedersborg kirke og på Kulturcafé Ludwig.

Der vil være en pause undervejs, hvor vi serverer kaffe, te, sodavand og kage. I pausen har du også mulighed for at deltage i en quiz og vinde en præmie.

Du har også mulighed for at møde foreningerne ”Autismeforeningen – Kreds Vestsjælland” og ”ADHD-foreningen Lokalafdeling Vestsjælland”, som er en del af DH Sorø samt ”SIND Ringsted-Sorø” til arrangementet og få mere information om hver forening på deres stande.

Der er begrænset antal pladser, så skynd dig at sikre dig din billet allerede nu! Sidste chance er den 15. juni: https://sindrs.nemtilmeld.dk/55/