Ringsted Svømmeklub
Teglovnsvej 46
41000 Ringsted

Følg Ringsted Svømmeklub på Facebook 

Lær at svømme
Vil du eller dit barn gerne lære at svømme, kan det stærkt anbefales at melde sig ind i en svømmeklub. Hos Ringsted Svømmeklub kunne det ikke være nemmere – den finder du i Ringsteds store nyrenoverede sportscenterområde. Svømmehallen indeholder 8 baner á 25 meter bassiner, to børnebassiner og et varmtvandsområde.

Ringsted Svømmeklub tilbyder undervisning fra 3 år og opefter. De kan tilbyde almindelig svømmeundervisning til børn og voksne, motionshold til dem som vil holde svømningen vedlige og medley og trimasters hold til dem som vil lidt mere uden konkurrence. De har også særlige hold for personer med vandskræk samt åbent vandtræning.

Børneholdene består af Plask og leg, Begynder, let øvet og øvet. På Plask og leg-holdene for de mindste er mor eller far med i vandet. Børn i alle aldersgrupper kan finde egnede hold, uanset om de er begyndere eller øvede svømmere.

Udfordringer for alle svømmere
Medleyholdet i Ringsted Svømmeklub har fokus på banesvømning med grundig teknik og høj fart. Dette svømmehold er for unge, som ønsker fortsat at svømme og være en del af et fællesskab uden at starte konkurrencer. Deltagerne samles om en fælles interesse for svømning og mødes også uden for bassinet til fællesspisning og socialt samvær.

På konkurrenceholdene får du mulighed for at udvikle dine færdigheder med teknik, tempo og stævner. Konkurrenceafdelingen er et breddehold som rummer helt nye børnesvømmere og op til mesterskabssvømmere og DM svømmere.

Vandpolo – ’håndbold i vand’
Hvis du elsker vand og det at lege med bolde i vand, kan du tilmelde dig vandpolo i Ringsted Svømmeklub. Vandpolo er kort fortalt håndbold i vand, men med lidt andre regler. Det kræver en anden fysik, og selvfølgelig svømmefærdigheder.

På Tweens og Teens-holdet prøver deltagerne kræfter med andre discipliner udover svømning. De afprøver bl.a. udspring, vandpolo og livredning. Dette hold er for dig, som har lært at svømme, og som ønsker fortsat at gå til en vandaktivitet, men ikke har lyst til banesvømning. Holdet kan evt. være en forløber for disciplinerne vandpolo, kunstsvømning og livredning i Ringsted Svømmeklub.

Livredning
Konkurrencelivredning er en sport på linje med svømning, men er baseret på redningsfaglige discipliner. Sporten er udviklet i Australien af livredderne på stranden, som en måde at vedligeholde og styrke deres livredningsfærdigheder. Konkurrencelivredning har efterhånden spredt sig til det meste af verden, hvor der konkurreres i både indendørs discipliner i svømmehallen og udendørs discipliner i åbent vand. Livredning er for dig, som gerne vil prøve kræfter med en anderledes vandaktivitet med målrettet fokus på at redde liv.

Ringsted Svømmeklub søger på alle hold at skabe et fællesskab, og som medlem blive du inviterer til arrangementer både i og udenfor bassinet. Alle kan blive en del af Ringsteds svømmefællesskab uanset niveau.

Tilmeld dig her
For at tilmelde sig hold, skal man gå ind på hjemmesiden www.ringstedsk.dk og vælge svømmeskolen, hvorefter man kan vælge det lille bassin eller det store bassin. Herefter er der en oversigt over niveau, alder og hold.

sølvpartner