Der er lagt op til et lattersprudlende efterår 2014 i Ringsted Kongrescenter, hvor en perlerække af komiske talenter får lejlighed til at indtage scenen i tre shows som del af Comedy ZOO On Tour. Comedy ZOO On Tour er en landsdækkende turné, hvor FBI (Funny Business Inc.) sender et hold af deres komikere ud i det ganske land. Comedy ZOO On Tour giver publikum lejlighed til at opleve en række af landets sjoveste komikere i intime og hyggelige rammer.

Heino Hansen, Daniel Lill og Martin Nørgaard
Til efteråret bliver Ringsted først ramt af Heino Hansen, Daniel Lill og Martin Nørgaard, der den 15. september kl. 20.00 vil håndtere verdenssituationen med kvikke bemærkninger og underfundige jokes. På scenen opleves Heino Hansen som den underspillede komiker, især kendetegnet ved sin minutiøse timing og meget stærke levering. Daniel Lill imponerer med sin tilstedeværelse i rummet – pga. af sin højde, sit komiske gen og en formidabel publikumskontakt. Martin Nørgaard er typen, der ret tit bliver sur over ting, primært ting, der sker i samfundet, men også ting, han oplever og observerer.

CZOT1

 

Jesper Juhl, Jacob Wilson og Alex Thelander
Den 28. oktober kl. 20.00 går det atter løs i Ringsted Kongrescenter med den næsten sprængfarlige trio Jesper Juhl, Jacob Wilson og Alex Thelander. Jesper Juhl er et komisk multitalent, der udover at levere velskrevne og elegante punchlines på stand-up-scenen også har gjort sig bemærket som skuespiller i tv-serien Kristian. Jacob Wilson har længe hærget den danske comedy-scene med sin vanvittige komik og sit strittende kropssprog. Alex Thelanders erobring af titlen som vinder af “DM i stand-up” i 2013 satte en stor tyk streg under hans enorme komiske talent.
CZOT2

 

Ruben Søltoft, Mark le Fêvre og Geo
De tre herrer skal nok tvinge latterbrølene frem, når de optræder sammen den 27. november kl. 20.00. Siden Ruben Søltoft vandt “DM i stand-up” i 2011 er det gået stærkt. Hans fantasifulde jokes kombineret med en udtryksfuld og excentrisk mimik har på rekordtid givet ham en stor fanskare. Med Mark le Fêvre får man en komiker, der er energisk og utroligt charmerende – og så har han en evne til at leve sig ind i sine jokes, som kun få komikere kan. Geos shows har udviklet sig i takt med hans gennemlevede cancerforløb. Efter sin helbredelse skrev han en bog om kampen mod kræften, “Ikk´ for sjov”, som hurtigt kom på bestsellerlisten herhjemme.
CZOT3
Prisen for hvert show er 155 kroner ekskl. gebyr. Billetter til de tre Comedy ZOO On Tour-shows i Ringsted Kongrescenter kan købes på www.billetnet.dk