Byrådet har lavet et debatoplæg om, hvordan bymidten i Ringsted kan udvikle sig. Oplægget er i høring til den 1. juli. Onsdag den 31. maj er der byvandring for informationsmøde for alle interesserede.

Byrådet vil skabe mere liv i bymidten. De har derfor udgivet et debatoplæg med forslag til mere liv i bymidten.

Ud fra oplægget kan vi – borgere, erhvervsdrivende, detailhandel, foreninger mm – få en dialog om bymidtens fremtid.

Oplægget udfolder fire strategiske indsatser, Fortætning, Funktioner, Forbindelser og Forskønnelse, som kan bane vejen for fremtidens levende bymidte.

Byrådet vil rigtig gerne have dine synspunkter, bemærkninger og ideer, som kan kvalificere de indsatser, som Byrådet skal arbejde videre med.

Oplægget er i høring frem til den 1. juli 2023.

Læs høringsforslag Debatoplæg Ringsted Bymidte

Send dit høringssvar til bymidte-debat@ringsted.dk

 

Borgerarrangement
Onsdag den 31. maj fra klokken 17:00 til klokken 20:30 er der byvandring og efterfølgende informationsmøde om debatoplægget om bymidtens udvikling. Alle er velkomne til at deltage.

Arrangementet starter kl. 17 på Torvet ved Valdemarstatuen med en byvandring, som slutter i Ringsted Kongrescenter klokken 18:00.

Ringsted Kommune byder på en sandwich – før det egentlige borgermøde starter klokken 18:30.

Der vil være oplæg og debat indtil klokken 20:30, hvor mødet afsluttes.

Det er naturligvis muligt at deltage i hele programmet, eller blot deltage i enten byvandring eller borgermødet.

Tilmeld dig arrangementet på bymidte-debat@ringsted.dk – og oplys om du deltager i byvandring og borgermødet efterfølgende eller blot byvandring eller blot borgermødet – og om du ønsker en sandwich.

Book en byvandring med en byplanlægger
Som noget nyt er det nu muligt at blive bedre påklædt til at deltage i debatten, en særlig byvandring og/ eller præsentation af debatoplægget.

Er du/i en Forening eller en gruppe af borgere, som ønsker at vide mere kan I booke en byvandring og / eller en præsentation af debatoplægget. Byvandringerne er ikke turistomvisninger, men et tilbud til grupper, foreninger, organisationer mv. med særlig interesse i bymidtens fremtidige udvikling.

Ved kontakt bedes i anvende bymidte-debat@ringsted.dk.

Foto: ABW