I forbindelse med fotokonkurrencen FANG DIN BY kan du deltage i en online fotoworkshop med street- og arkitekturfotograf Astrid Busse Rasmussen. Det er tirsdag den 4. maj kl. 19.00-20.15 via Teams.

Bliv en bedre fotograf
For 6. år i træk afholder Dansk Arkitektur Center den landsdækkende fotokonkurrence FANG DIN BY, hvor alle fotoglade danskere kan deltage. I år er temaet ”En by for alle”.

For at du kan øge dine chancer for at vinde konkurrencen – eller bare blive en bedre fotograf – inviterer Ringsted Bibliotek og Dansk Arkitektur Center til et gratis fotokursus, hvor du får masser af vejledning i at skabe ”wow-effekt” i dine billeder.

Street- og arkitekturfotograf Astrid Busse Rasmussen kommer med konkrete tips til at skærpe dine sanser, så du fanger det gode motiv. Hun guider dig også til, hvordan du komponerer billeder, der skaber blikfang på Instagram. Du får fx tricks til, hvordan du bruger vejret til at kommunikere en stemningsfuld morgen, eller hvordan du fanger dynamikken mellem børnene og den nye legeplads.

Fotokonkurrencen ”FANG DIN BY – En by for alle” kører på Instagram fra den 13. marts til den 13. maj med #DACFangdinby2021. Du kan også indsende dit foto pr. mail til fangdinby@dac.dk – mærk din mail ”Fang din by 2021 – hovedkonkurrence”. Der er flotte præmier til 1., 2. og 3. pladsen.

Udvalgte fotos samt de tre vinderfotos udstilles på kunstvæggen på Ringsted Bibliotek i perioden fra den 18. juni til den 16. august.

Sådan deltager du i fotoworkshoppen
Fotoworkshoppen med Astrid Busse Rasmussen afholdes tirsdag den 4. maj kl. 19.00-20.15 via teams – du vil få tilsendt et adgangslink. Det koster ikke noget at deltage i fotoworkshoppen, men du skal tilmelde dig via ringstedbib.dk – senest mandag den 3. maj kl. 14.00.

Foto: Astrid Busse