Ringsted Bibliotek er klar med et nyt arrangementsprogram for efteråret med temaet ”Rejse”. Hent det trykte program på biblioteket eller læs mere om de mange arrangementer på ringstedbib.dk. Billetsalget begynder torsdag den 19. august kl. 11.00.

Biblioteket sætter fokus på at rejse
”Rejse” er temaet for efteråret 2021 på Ringsted Bibliotek. Det var digteren H. C. Andersen, der skrev de berømte ord: at rejse er at leve. I en tid med coronarestriktioner har der i den grad været lukket ned for livet, da det at rejse ikke har været muligt. Men der findes ikke nogen vaccination mod rejsefeberen, så nu vender vi blikket og bevidstheden mod fjerne lande, mod oplevelser, møder med mennesker og indtryk, der efter rejsen bliver til dejlige minder.

Men hvorfor ikke lade rejsen begynde på Ringsted Bibliotek? På biblioteket bliver du budt velkommen til et efterår med det ukendte og det eksotiske i form af udstillinger, børneteater, film, foredrag, morgensang, brætspilsaftener, strikkecafé, podcast, koncerter og meget mere.

Biblioteket får blandt andet besøg af Julius Mygind, der fortæller om sin rejse væk fra rusmidler og stoffer, og sundhedsforskeren Bente Klarlund Pedersen. Ligeledes kan du møde professoren og stjerne-støvsforskeren Anja C. Andersen, forfatteren Stine Pilgaard, bjergbestigeren Rasmus Kragh eller komme til koncert med Dicte.

På Ringsted Bibliotek kan du også besøge kunstværkstedet ”Livet på land”, eller komme jorden rundt og hjem igen med Emil Erichsen fra TV2s populære tv-programmer ”Kurs mod fjerne kyster”.

Du kan også være med til at bygge en læsehule, tage med på Den vilde skattejagt i børnebiblioteket, prøve lykken til Børnebogsbingo eller rejse ind i litteraturens verden med Sigurd Barrett, som læser historier højt.

Billetter og program for foråret
Du kan læse mere om alt det, der sker på Ringsted Bibliotek i efteråret på bibliotekets hjemmeside ringstedbib.dk. Du kan også komme forbi og hente det trykte program der ligger fremme fra torsdag den 19. august kl. 11.00.

Billetter til bibliotekets arrangementer kan købes online via ringstedbib.dk, og der er rabat, hvis du er medlem af Biblioteksklubben KULT. Billetsalget åbner torsdag den 19. august kl. 11.00.

Foto: Ringsted Bibliotek