Igen i år afholder Ringsted Bibliotek det populære arrangement, hvor børn og voksne får mulighed for at komme tæt på udrykningskøretøjer fra politiet og Midt- og Sydsjællands Brand og Redning.

Lørdag den 20. april vil Anlægget bag biblioteket være fyldt med sjov og spænding, når børnene får chancen for at sidde bag rattet i en ægte politibil, aktivere sirener og de blå blink samt tale med politibetjente og brandmænd om deres vigtige arbejde.

Måske er der endda en venlig brandmand, der låner sin brandhjelm ud, så børnene kan prøve den på.

“Vi glæder os meget til at få besøg af de blå blink igen i år. Sidste år var det et stort tilløbsstykke blandt børnefamilierne i byen, og det var skønt at se, hvordan de små synes, det var helt fantastisk, når de blå blink gik i gang, eller når de fik lov til at kravle ind i en politibil,” siger arrangementskoordinator Rikke Bernt fra Ringsted Bibliotek.

Gratis arrangement
Alle er velkomne til arrangementet, som finder sted fra kl. 11.00 til 13.00 i Anlægget lige bag biblioteket. Deltagelse er gratis, og ingen tilmelding er nødvendig – I dukker bare op på dagen.

Bemærk dog venligst, at arrangementet kan blive aflyst med kort varsel i tilfælde af akutte situationer, hvor politiet og brandvæsenet har behov for at være til stede. Følg med på Ringsted Biblioteks sociale medier for opdateringer om arrangementet.

 

Foto: ABW