Big Chef
Tinggade 12
4100 Ringsted
Tlf. 32 15 82 84

Følg Big Chef på Facebook 


Big Chef Ringsted 7Åbningstider

mandag-torsdag kl. 10.00-22.00
fredag-lørdag kl. 10.00-22.00
søndag kl. 10.00-21.00

Hjemmelavet mad af friske råvarer
Er du sulten efter en lækker caféret, lavet helt fra bunden af friske råvarer, er Big Chef stedet hvor du kan nyde netop dette i hyggelige omgivelser. Hele menukortet er bygget på det koncept, at ingen råvarer må være købt færdiglavet. Selv chilimayoen, som grovfritterne kan dyppes i, er rørt sammen fra bunden af og akkompagnerer de mange varianter af sandwiches og burgers, samt de større hovedretter. Ligeledes bliver hakkebøfferne håndformet og stegt ved bestilling, og det kan smages i de gode klassikere som pariserbøffen.

Til kaffen serveres kager af forskellig slags – lækre og friskbagte.


Big Chef Ringsted 8Lidt til enhver smag

Hvad end du besøger Big Chef til frokost eller aftensmad, vil du finde et alsidigt og varieret menukort bestående af blandt andet burgers, salater, sandwiches, bruchetta, smørrebrød, pastaretter og bøffer. Hertil serveres saft, sodavand, øl og vin.

Derudover kan du besøge Big Chef til en god brunch mandag-lørdag kl. 10.00-13.00 og søndag kl. 10.00-15.00. På brunchtallerkenen vil du finde lækkerier som røræg, bacon og små pølser, yoghurt med müesli, pandekager med mere. Men ingen brunch eller kage uden velsmagende kaffe lavet på gode ristede bønner. Her serveres klassikere som cappuccino, stempelkaffe og café latte, samt nye og spændende varianter, som du måske ikke har smagt før, deriblandt interessante blandinger med alkohol.

Cocktails er også på drikkekortet og laves i mange festlige udgaver og styrker.

Big Chef Ringsted 13Lokalt koncept
Big Chef er en familiedrevet café. Familien har været bosat og drevet forretninger i Ringsted i mange år. For familien betyder det meget, at denne café er bygget på deres koncept og skiller sig ud ved at være mere personlig. Man vil gerne støtte lokalområdet og de andre forretningsdrevne i byen. Følgelig serveres der specialøl fra Dagmarbryggeriet, som passer godt til de hjemmelavede retter.

Serveringer til mødet
Ejerne af Big Chef har samtidig stiftet en virksomhed kaldet Big Chef Business, hvor lokaler/kontor kan lejes til møder og mindre konferencer på omkring 10-12 personer. Til disse arrangementer assisterer Big Chef med kaffen, rundstykkerne, smørrebrødet, eller hvad du og dine gæster måtte trænge til.Big Chef Ringsted 10