Café Korn – Ringsted
Torvet 8
4100 Ringsted
35 12 41 00
ringsted@cafekorn.dk

Følg Café Korn på Facebook

Åbningstider
10-22

I hjertet af Ringsted
Café Korn ligger i hjertet af Ringsted, midt på Torvet. Når du træder ind ad døren, mærker du straks, du er landet et godt sted. Den lækre og rustikke indretning indtager én, og man får lyst til at gå på opdagelse, inden man slår sig ned. Café Korn er nemlig ikke bare en café, men byder på en lille købmandsafdeling med lækre specialprodukter; olier, krydderier, marmelade med mere. På Café Korn spiser du godt, der er kræset om maden, og der er en rar og hyggelig atmosfære.

Fra jord til bord
Café Korn drives af en tidligere landmandsfamilie, som har en forkærlighed for gode råvarer. Det ligger dem meget på sinde, at maden er lavet fra bunden, hvad enten der er tale om brødet til sandwichen, de syltede rødløg i burgeren eller røræggen lavet af æg fra en gård i nærheden.

Maden er i høj grad i centrum på Café Korn. Der er ved første øjekast tale om en klassisk cafémenu, hvor der serveres burgere, sandwichs, salater, frokostplatte, brunch, smørrebrød, aftenplatte med mere, men nærstuderer man retterne, opdager man, at man trods det rimelige prisniveau får så meget mere hos Café Korn: pølserne på brunchbordet er lavet af bisonkød, spegepølsen er af kød fra fritgående kvæg, for blot at nævne noget. Der er kræset lidt ekstra for gæsterne på Café Korn, med friske, gode og ofte lokale råvarer.

En plads i solen
Uanset vejret er det på Café Korn, det sner. Og det er også her man får en plads i solen. Café Korn plads til 40 gæster på torvet foran caféen, udover de 90 gæster, der er plads til indenfor. Café Korn er stedet, hvor man mødes til hygge og en god bid mad eller en ordentlig kop kaffe med hjemmebagt kage til. Café Korn har alt fra børnemenu, delikatesser, specialøl og et godt glas vin. Er du til hygge og mad, der er lavet med hjertet, går du ikke forgæves på Café Korn.

Café Korn tilbyder også take away, ligesom du kan vælge at holde din fest eller reception i de smukke omgivelser på Café Korn.

Café Korn findes også i bl.a. Holbæk og Roskilde.

“Fantastisk sted”
Det siger kunderne på Facebook:

”Fantastisk brunch. Super kvalitet og lækker smag.” (Tina)

”Dejlig frokosttallerken. For øl-nydere kan “Mørk Mumme” anbefales.” (Jesper)

”Fantastisk sted – hyggelig atmosfære, virkelig lækker mad og god service. Jeg er vild med, at der til børnene er andet end de sædvanlige nuggets, pomfritter osv. Min datter på 4 år nød en lækker avocadomad. Tak for en god oplevelse – vi kommer helt sikkert snart igen.” (Anita)

”Lækkert koncept, gode produkter, friske råvarer, lækker mad, velsmagende drikkevarer, fantastisk placering i Ringsted, dejligt indeklima (lyddæmpet) og bedst af alt; personalet som altid smiler – Ringsteds nye perle på mange måder.” (Mikkel)


sølvpartner