Casa & CoCasa & Co
Balstrupvej 106
4100 Ringsted
Tlf. 56 66 01 60

Casa & Co på Facebook
Casa & Co på Instagram

Åbningstider

Fredag kl. 12-18
Lørdag-søndag kl. 10-16
Restauranten har desuden åbent fredag og lørdag aften

Casa & CoLækkerhed fra yderst til inderst
Den gamle ridestald på Balstrupgaard blev i 2011 bygget om til et spisested, som siden har tiltrukket gæster fra nær og og fjern. Foruden et menukort fyldt med lækkerier, finder kvalitetshungrende kunder her interiør til det stilrene hjem og kontor. Indehaverne Thomas og Morgan Dietrich samler kort sagt interiør og gastronomi under én stilren hat, og det er et koncept, som folk vil køre langt efter.

Det er også et koncept, der hele tiden fornyes. I maj 2016 begyndte Thomas og Morgan at gøre klar til at udvide restauranten, og kunne i september byde til bords med en ny menu bestående af brunch, rotisserie, steak og tapas fremstillet fra bunden af de bedste råvarer. Samtidig vil alle dem, som kender og elsker Casa og Co. fra “gamle dage”, kunne nyde frokost, tærte og kaffe, som de plejer.

Casa & CoUnikke varer, sublim service
Den familiedrevne Restaurant Casa lægger vægt på tradition. Den er indrettet rustikt i den landlige, romantiske stil, som også kendetegner udvalget af møbler og brugskunst i butikken. Traditionel er tillige indehavernes tilgang til begrebet service, der beskrives som intet mindre end sublim fra flere hjørner af den mangfoldige sjællandske kundekreds.

De erfarne indehavere gør næsten alting selv. Lokalerne har de selv restaureret fra gulvet og op, og flere af de møbler, du kan finde i butikken, har de givet en kærlig hånd. De kender den rejse tingene har taget, for varerne håndplukkes i udlandet eller i samarbejde med nøje udvalgte leverandører. Eksempelvis har Lene Bjerre sammensat en kollektion “Casa-Style” incl. facetslebne glas, chic champagnekøler, naturtro kunstige planter og velourpuder med dunfyld. I køkken-afdelingen kan du finde franske Nicolas Vahés delikatesser; kaffe, te, vin og øl.

Casa & CoInstinkt for stil
Mange finder her det skønne og unikke møbel, som sætter prikken over i’et i stuen, ligesom de hos Casa & Co kan få inspiration til at indrette et rum fra ende til anden. Det er tydeligt, at Thomas og Morgan brænder for kvalitet i interiøret og i køkkenet, og de får det til at se vanvittig nemt ud at indrette, kokkerere og servere.

Men tag ikke fejl – der er tænkt over hver en detalje. Det er ikke de flygtige flok-tendenser fra livsstilsmagasinerne, der bestemmer retningen hos Casa og Co, men det stærke instinkt, som er en blanding af talent og erfaring. Indehaverne har mange års erfaring med brugskunst fra flere forskellige butikker og en veludviklet sans for at finde skatten i en bunke skrammel.

Stilful jul
Casa og Co er landskendt for sine julemarkeder, som oser af jul. Her kan man allerede fra november fornemme julestemningen sænke sig, lade sig inspirere af de smukt pyntede rum, vinduer og juletræer, stille sulten med god mad og juleknas og anskaffe sig lidt af julemagien til stuerne derhjemme.

Casa & CoKunderne skriver…
“Her er det lækreste brugskunst og en rigtig god atmosfære. (…) Cafeen har en god stemning, der oser af hygge.” – Dorthe Jacobsen

“en virkelig smuk, æstetisk og lækker butik, fyldt med varer man bare har lyst til at købe (…) og den hyggeligste café, med gode tærter og supervenlig betjening.” – Anette Rix

“Det er beundringsværdigt hvordan Morgan og Thomas hele tiden fornyer sig, og gør det til en ren nydelse at vandre rundt imellem de nøje udsøgte varer. Jeg kunne fylde bilen hver gang.” – Lisbet Tollstorff

Se flere anmeldelser på Facebook

Casa & Co Casa & Co Casa & Co Casa & Co Casa & Co