Ristorante Italy & Italy
Torvet 1C
4100 Ringsted
Tlf. 57 61 53 53

Følg Ristorante Italy & Italy på Facebook

Italien har en filial i Ringsted
Italy & Italy er noget så sjældent som en ægte ristorante. Menuen er ikke “sydlandsk” eller “middelhavskost” – den er italiensk. Ved frokosttid mødes man af rød og hvid-ternede duge, landlige akvareller på væggene og velklingende italiensk pop fra radioen.

mauricio
Mauricio Mosconi

“Det sker da jævnligt, at jeg siger til min hustru, at NU skal vi til Italien. Italien har en filial på torvet i Ringsted; nemlig Italy Italy. Her er det som at besøge støvlelandet ypperst køkkener. Vidunderlig mad og pragtfulde vine”, lyder det med udråbstegn fra en af restaurantens mange stamkunder. Indehaver Maurizio Mosconi kom til Danmark i 1978, og i 1990 åbnede han restauranten i Ringsted, som nu er en af de førende italienske restauranter i Danmark. Bestil bord. 

Menukortet er efter klassisk italiensk forskrift opdelt på forretter (antipasti), salater, supper, pasta, kødretter, fiskeretter, oste og desserter. Der er også et stort og autentisk pizzaudvalg, og det er mindst lige så eftertragtet som de øvrige menupunkter. Folk er trætte af paptynde pizzaer med lavkvalitets-ingredienser. De vil have gourmet pizza, der følger traditionerne fra det håndværk, som oprandt og blomstrede i Romertiden. Prøv f.eks. “Pizza alla porchetta”, “Pizza alla salsiccia e funghi” eller husets speciale “Pizza Italy & Italy”.

Mad til hverdag og fest
Ristorante Italy & Italy giver dig mulighed for at få den udsøgte italienske madoplevelse med hjem i stuen. Til børnefamilien eller karrieremennesket, der søger sund og smagsfyldt takeaway på den travle hverdagsaften, leverer restauranten sprød italiensk pizza, en lækker kødret eller en cremet pasta. Bestil maden i god tid på dagen, så er der hak ved aftensmaden.

Restauranten kan også levere maden til fødselsdagen, konfirmationen, brylluppet eller firmafesten. Mange års erfaring med mad ud af huset gør, at festmenuen fra Italy & Italy altid bliver en succes, uanset selskabets størrelse. Du kan få hjælp til alt fra servering til afrydning, hvad end du foretrækker buffet eller menu. Læs mere om mulighederne for italiensk take away.

Selskabslokaler
Vil du holde festen i Italy & Italys hyggelige selskabslokaler, kan det også lade sig gøre. Gode parkeringsmuligheder ved Sct. Bendts Kirke og Torvet gør det nemt for dine gæster, og parken lige uden for døren giver både unge og gamle gæster mulighed for at strække benene mellem retterne. Borddækning og oppyntning følger ligesom menuen dine ønsker, og personalet er altid klar til at byde ind med ideer til en pragtfuld fest.

Kontakt restauranten på ristorante@italy-italy.dk eller telefon 57 61 53 53 for et uforpligtende tilbud på din næste fest.

italy italy inde italy italy selskab


premiumpartner