JuiceClub Ringsted
Ringstedet
4100 Ringsted
Info.ringsted@juiceclub.dk

Følg JuiceClub Ringsted på Facebook

En ny café i Ringsted
I midten af februar åbner JuiceClub en ny cafe i Ringstedet – lige ved siden af Ringsted Outlet. JuiceClub har allerede én café i Sorø bymidte, hvor de siden marts 2015 har tilbudt et væld af sandwich, salater, juices, shakes, varme drikke og meget mere. Butiksejer Lizette Arnecke har længe drømt om at udvide, og nu sker det endelig.

JuiceClub Ringsted er for alle juiceelskere i Ringsted og omegn. Juicebaren serverer et stort udvalg af den klassiske juice med et moderne twist. Den søde og syrlige frugt forenes med den stærke grøntsag i en symfoni af smag. Hos JuiceClub kan du nyde en frisk og sund vitaminbombe med en juice på havtorn, spinat og ingefær. På juicemenuen finder du også de velkendte smage af æble, appelsin og jordbær.

Smag og sundhed
Juice Club serverer også en række forskellige shakes, kaffe og sunde sandwicher. Der findes en shake til hver en smag: den stærke med lakrids, den søde jordbær-banan og den sunde med avokado. Du kan også nyde en god kop kaffe, smagen af jul med en chai latte eller en varm kakao med flødeskum i vinterkulden.

Er du sulten, kan du med god samvittighed spise dig mæt i en af caféens sunde sandwicher. Vælg mellem den klassiske med kylling, den spanske med serrano skinke, en veggie med mozzarella eller stedets hjemmelavet tunmousse, der både fås i en mild og spicy udgave.

Sid ned eller tag maden med dig
Du kan nyde din juice, kaffe eller sandwich i den hyggelige café eller tage den med på farten. Juicebarens rustikke indretning skaber en afslappet atmosfære, hvor du kan nyde en friskpresset juice eller let frokost med én du holder af.

Få en frisk start på dagen med en juice eller kaffe to go og få et vitaminboost, så du er klar til at gå en lang skole- eller arbejdsdag i møde. Køb din frokost med, så din energi rækker hele dagen.

Kontakt JuiceClub

Del på sociale medier