Krebshuset
Ringstedvej 87
4180 Sorø
Tlf. 57 82 01 81

Følg på Facebook.

Åbningstider Reception, Butik & Bar:
Man-Fre 06:30-22:00
Lør & Søn 08:00-22:00

Restaurantens åbningstider:
Ons, Tor & Søn: 17:30-20:30
Fre-Lør: 17:30-21:00
Man & Tir: Lukket (Stadig åben for fester og arrangementer)

Landevejskro med idyllisk beliggenhed
På en idyllisk beliggenhed mellem Sorø og Ringsted finder du den klassiske landevejskro Krebshuset. De naturskønne omgivelser og de historiske bygninger danner en smuk ramme for en fødselsdagsfest, et weekendophold eller måske bare en sviptur forbi til en omgang biksemad. Hver onsdag serveres stegt flæsk med persillesovs, hvide kartofler og rødbeder.

Krebshusets historie går tilbage til starten af 1700-tallet, hvor det var kendt som det eneste hæderlige overnatningssted mellem København og Korsør. Mens det oprindelige Krebshus lå syd for landevejen, blev den nuværende karakteristiske gule krobygning opført nord for landevejen i 1924.

Klassiske kroretter
En historisk landevejskro skal naturligvis byde sine gæster på de helt klassiske kroretter, og Krebshuset er ingen undtagelse herfra.

I Krebshusets restaurant kan du blandt andet sætte tænderne i en veltilberedt pariserbøf med pickles, rødbedetern, capers, løg og peberrod eller en hakkebøf med bløde løg, surt, hvide kartofler og skysauce. På menukortet finder du også både wienerschnitzel, mørbradgryde og biksemad. Du vil dog ikke gå forgæves i Krebshuset, hvis du i højere grad er til lækre fiskeretter eller velstegte bøffer.

Både fredag og lørdag tilbyder Krebshuset nogle særlige buffeter. Mellem kl. 17 og 21 kan du hver fredag spise lige så meget af fredagsbuffeten, som du orker. Buffeten indeholder en forret og en hovedret – det kan fx være tarteletter med høns i asparges og oksetyndstegsfilet med masser af lækkert tilbehør. Om lørdagen slår Krebshuset dørene op til en overdådig brunchbuffet mellem kl. 10 og 13.

Ønsker du at nyde Krebshusets retter i mere hjemlige omgivelser, så tilbyder restauranten flere af sine retter som take-away.

Bord og take-away kan bestilles på tlf. 57 82 01 81.

Weekendophold med natur og kultur
Krebshuset har 9 hyggelige dobbeltværelser og et enkelt enkeltværelse, som er helt oplagte at benytte, hvis I har brug for et afbræk fra en travl hverdag. I kan naturligvis bruge tiden på at komme helt ned i gear og bare slappe af på kroen, men har I brug for, at der skal ske lidt mere, er der masser at tage sig til, hvad enten I er til natur, kultur eller shopping.

Krebshusets placering nær skove og søer, giver mulighed for nogle skønne gåture i smukke omgivelser. Ønsker I at blive kulturelt beriget, kan en tur på Sorø Kunstmuseum eller til Sorø Klosterkirke anbefales. Er det derimod shopping I helst vil bruge tiden på, vil det være oplagt at køre forbi Ringsted Outlet, Danmarks eneste outletby, hvor I kan få mærkevarer til yderst fornuftige priser.

Krebshuset tilbyder flere forskellige ophold, også golfophold, der alle inkluderer 2- eller 3-retters menuer og lækker morgenbuffet.

Hold din fest på Krebshuset
Krebshuset har i årenes løb holdt et væld af forskellige fester i kroens historiske lokaler, og du kan trygt lade dem hjælpe dig med at skabe de helt perfekte rammer for din fest.

Det gælder hvad enten du skal holde en fødselsdagsbrunch for dine nærmeste venner eller skal holde et brag af et bryllup. Krebshuset har plads til op til 100 gæster og tilbyder flere forskellige buffeter og festmenuer, som naturligvis kan tilpasses lige præcis de ønsker, du har til din fest.

Du er altid velkommen til at kontakte Krebshuset på tlf. 57 82 01 81 for at høre, hvordan de kan hjælpe netop dig.


sølvpartner

Del på sociale medier