Tina-Mia Eriksen, der sidder i Ringsted byråd for Det konservative Folkeparti, er valgt som Ringsteds konservative regionsrådskandidat.

Det er en enig lokal konservativ vælgerforening, der står bag Eriksens kandidatur til regionsrådsvalget. Ligesom det også var en enig konservativ storkreds-generalforsamling, der bakkede op om kandidaturet.

Borgmesterkandidat og konservativ gruppeformand Andreas Karlsen udtrykker stor glæde over Tina-Mia Eriksens ønske om at gøre brug af sin viden og passion i regionsrådet.

Ud over sit hverv som konservativt byrådsmedlem arbejder Eriksen nemlig til dagligt som sygeplejerske i psykiatrien, og kender derfor både til det sundhedsfaglige fra hendes hverdag og til det politiske arbejde fra sit virke som byrådsmedlem i Ringsted.

Tina-Mia Eriksen mærkesager som regionsrådskandidat er da også bl.a. et ønske om bedre sundhedstilbud, en stærkere kobling mellem sundhedsvæsen og resten af det offentlige, flere familielæger i regionen, og ikke mindst bedre vilkår i psykiatrien.

”For trods det øgede fokus på mental sundhed og psykiatrien, er der virkelig lang vej igen, før vi på budgettet og i samfundet har sidestillet psykisk og fysisk sygdom med hinanden. Det overrasker mig dagligt, hvor lang den vej i virkeligheden er,” fortæller regionsrådskandidaten og understreger vigtigheden af et større fokus på området.

Tina-Mia Eriksen er valgt som nummer 7 på den konservative liste til regionsrådsvalget i hele Region Sjælland.

Pressefoto