Foto: Anne Beth Witte, Byportalerne.dk / Dit Ringsted

Ringsted Kongrescenter
Nørretorv 22
4100 Ringsted
Tlf. 57 67 11 01
kongrescenter@ringsted.dk

Ringsted Kongrescenter på Facebook

Kontortid
Mandag-torsdag kl. 9-16 og fredag kl. 9-13.

Kulturelt fyrtårn på Midtsjælland
Ringsted Kongrescenter arrangerer et væld af koncerter og events året rundt. Det er her du kan opleve nogle af landets bedste komikere og skuespillere samt sangere, musikere og dansere fra både ind- og udland.

Det er også her, du kan holde konference, kursus eller udstilling. Beliggenheden midt på Sjælland gør Ringsted Kongrescenter til et attraktivt mødested for virksomheder i hele landet. Blot to minutters kørsel fra motorvej E20, fortrinlige parkeringsforhold og særdeles fine togforbindelser til Ringsted giver alle nem adgang til oplevelserne. Af samme grund vælger også mange af hovedstadens virksomheder og foreninger at afholde konferencer og messer i Ringsted.

De får en oplagt mulighed for at kombinere forretning med fornøjelse, når deltagerne kan afslutte et kursus- eller konferenceophold med en koncertoplevelse. Ringsted Kongrescenter samarbejder endvidere med naboerne Scandic Ringsted og Ringsted Outlet om en “weekend kursuspakke”, der kombinerer faglighed og forkælelse.

Foto: Anne Beth Witte, Byportalerne.dk / Dit Ringsted

Rammer om stjernestunder
Ringsted Kongrescenter rummer fire forskellige fleksible sale og kan dermed tilbyde professionelle rammer til alt fra 20 til 900 deltagere. Altid til konkurrencedygtige priser.

I Store Sal, der er kongrescentrets hjerte, er der plads til 907 siddende eller 1500 stående gæster. Banketsalen brugestil de mindre og intime koncerter. Her er plads til 280 siddende eller 400 stående gæster.

Konferencesalen på 1. sal er en fleksibel ramme om kurser, møder og konferencer. Her er plads til 150-280 personer afhængig af opstilling.

Den elegante foyer er kongrescentrets ”hovedvej” og opmarchområde inden forestillinger og konferencer. Her finder du bl.a. 1-2 foyerbarer, hvor du kan købe kaffe, vin osv. inden et arrangement og/eller i pausen.

Køkkenchefen sammensætter mad og menuer, så de passer til lejligheden. Som regel får publikum mulighed for at kombinere en koncert med buffet eller et foredrag med brunch.

Indviet af Dronningen
Ringsted Kongrescenter blev indviet i 1987 under overværelse af Hendes Majestæt Dronning Margrethe 2. Åbningsaftenen bød på en sand festforestilling: Fra overturen til Maskerade, solodansere fra Den Kgl. Ballet, Eddie Skoller, Champagnegaloppen til den afsluttende fællessang specielt skrevet til lejligheden af Johannes Møllehave.

I 2004 købte Ringsted Kommune kongrescentret, der i dag er både musikhus og kursus- og konferencecenter.

Foto: Anne Beth Witte, Byportalerne.dk / Dit Ringsted

Årligt arrangeres 60-70 koncerter for enhver smag og til alle aldersgrupper. Det bliver til årligt 35-40.000 koncertbilletter, hvoraf godt 25% købes af borgere i Ringsted Kommune.

Derudover afholdes ca. 200 arrangementer for foreninger eller virksomheder: Årsmøder, generalforsamlinger, debatmøder, messer, sommertræf, firmafester og lignende. Godt 80.000 gæster passerer gennem Kongrescentrets hovedindgang.

Bliv kulturpartner
Som virksomhed kan du blive en del af succesen med et sponsorat, der giver dig oplagte fordele. Gode oplevelser til medarbejdere og forretningsforbindelser samt forøget kendskab og goodwill. En aktie i kulturlivet er med andre ord samtidig pleje af medarbejdere, forretningsforbindelser og profilering af virksomheden.

Ringsted Kongrescenter har etableret en Kulturpartner Klub, der bl.a. har til formål at tiltrække de mange nytilflyttere.


premiumpartner