Forfatter Jesper Wung-Sung har skrevet et utal af romaner og noveller til både børn og voksne og modtaget store roser for mange af dem. Torsdag den 18. april kan du opleve ham fortælle om sit forfatterskab på Ringsted Bibliotek.

”Dagen kan være fuld af solskin eller dejlige oplevelser med gode mennesker, men det bliver kun en god dag, hvis jeg også har fået skrevet. Det bringer mig i vater”.

Sådan har forfatter Jesper Wung-Sung engang sagt i et interview med avisen Kristeligt Dagblad, og den 18. april kl. 19.00 kan du få et fascinerende indblik i hans forfatterskab og skabelsesprocessen bag hans værker, når han besøger Ringsted Bibliotek.

Jesper Wung-Sung skal være med i bibliotekets podcast Æseløre, så publikum kan lytte med til en samtale ledet af bibliotekarerne Morten Halskov Jensen og Sanne Christensen. De vil udforske forfatterens kreative proces og diskutere den litteratur, der har formet hans liv og arbejde. Publikum kan se frem til en åbenhjertig samtale, hvor de vil få indblik i Jesper Wung-Sungs tanker og refleksioner over litteratur og læsning.

Siden sin debut i 1998 med novellesamlingen “To ryk og en aflevering” har Jesper Wung-Sung modtaget betydelig ros og anerkendelse både nationalt og internationalt. Hans bøger, oversat til 10 forskellige sprog, har vundet legater og priser, hvilket understreger deres dybde og relevans.

For interesserede læsere og fans af Jesper Wung-Sung er dette arrangement en enestående mulighed for at møde forfatteren bag de elskede værker og få indsigt i hans kreative proces.

Tilmelding og billetter
Biblioteket ser frem til at byde velkommen til en spændende og inspirerende aften med Jesper Wung-Sung. Billetter købes online på www.ringstedbib.dk. Prisen er 100 kroner. KULT-medlemmer får rabat og kan købe billetter til 85 kroner.

Foto: Jesper Wung-Sung